Camis Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, po zmianie na x2 nie moge teraz zainstalowac systemu :o Tzn, xp sie nie instaluje bo wywala ze brakuje na plycie plikow, a na laptopie sprawdzalem i sie instaluje ok. To samo vista wywala jakis blad i koniec. Pierwszy raz cos takiego mi sie wydarzylo a instalowalem system juz z 200 razy [; Any idea ? Moze pamiec padnieta ? (2x 512) "Instalator nie moze zainstalowac wykazow produktow" Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 może to dziwne ale ja po zmianie praktycznie wszystkiego też tak miałem... poprostu nie instalowałem tych plików :) i działa(przynajmniej narazie xD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ale jak anuluje to wylacza sie setup.exe ;] Wymienilem dysk teraz na inny, zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 "windows could not load installer for media" nosz k**** 3 dni to jeszcze nigdy nie instalowalem windy [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meninred Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ja nie mogłem zainstalować xp, tak samo jak ty :) powodem była uszkodzona pamięć ram... :P wymieniłem w sklepie i było już ok... kiedyś tak miałem że płyta była już rozjechana a ja szukałem problemu przez 2 dni z kompem, i latałem po kumplach z częściami :) za trzecim razem padło moje stare dvd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uosiu Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 sproboj jakiego linuksa najpierw postawic. jak on nie da rady to cholera wie. btw- fedora, redhat i centos na plycie maja gotowego memtesta. wpisujesz linux memtest86 i klepiesz enter. sam sie odpali i zacznie gruntowne skanowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 dysk winowajca :/ jade teraz na 4gb :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...