sideband Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Cechy sterownika: - Rozmiar 26.8mb(new cp) i 20.9mb(old cp) - Data 2/08/2007 - Dwie wersje sterownika ze starym lub nowym Control Panelem - Coolbits w przypadku starego Control Panela - Obsługa serii 5 do 8 Wersja z nowym CP - link Wersja ze starym CP - link Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 U mnie nie działa na starym cp dodawanie profili (wywala jakiś błąd dll) Pare pt więcej w marku 05. Poza tym poprawiło się renderowanie paru filmów,tzn przestało krzaczyć. Wcześniej miałem 162.18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Nie przypadkiem nvgames.dll? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 oj nie pamiętam już,ale to było na starym cp na nowym wsio jest ok. i póki co zostawie sobie te stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Ściagam stery ze starym CP (dla mnie nowy CP w NV to taka sama totalna kaszana tak jak CCC w ATI) i pozniej potestuje :idea: Jak spasuja, zostaja :) Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez Dimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Rapid , znowu limit :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Niedługo stery po wrzucam na serwer bez żadnych limitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 A ja mam ciekawą opcje przy probie instalacji tych sterow. W momencie jak zwykle na chwile "miga" czarny ekran to tu robi sie czarny i komp zamiera... pomaga tylko restart - czekalem nawet 5 mninut z nadzieje ze wroci do pulpitu. Co ciekawe stery sie niby zainstalowaly - ale ze nie wiem czy kompletnie to wrocilem do starych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe1103 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 nie dziala cp w wersji z cp...:P rivatuner pokazuje ze jeden plik(pierwszy na liscie, nazwy nie pamietam) jest dalej w wersji 162,18....co jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Mam takie pytanie, w sumie można je zadać równie dobrze tutaj. Cały czas odkąd zainstalowałem używam sterowników 94.20 modded by Side. Swoją drogą dzięki za te sterowniki, bo są to pierwsze na jakich przez dłuuższy okres czasu nie miałem żadnych problemów. No może poza małą ciekawostką: Posiadam GF6800 GS AGP 256MB 256bit, XpertVision -> w zakładce o/c pokazuje taktowania domyślne w trybie 3D gpu - 450MHz, mem - 2,4 GHz (karta ma chyba wyjątkowo szybkie pamięci :-P) ALE pytanie troszkę z innej strony - czy jest sens zmieniać sterowniki na serię 16x.xx ?? Prawdopodobnie sens jest mały, ale wolę się zapytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Do serii 6 do gier najlepsze to 93.71 , 94.20 i 94.24. Na tych nowych nie uzyskasz przyrostu wydajności , wypróbuj 94.24. Niedługo wrzuce 96.02 może są dobre. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek88 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 A jakie stery polecacie do 7900gs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Tak jak wyżej , zapodaj 94.24. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...