Gość Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Obecnie mam celka 600mhz na steppingu B0 i mam możliwość wymiany (dopłacając 10zł) go na celka o steppingu C0 który teoretycznie lepiej nadaje się do oc piszę teoretycznie ponieważ nie wiem na ile on mi pójdzie (a mój procek w miarę dobrze się kręci) i co najgorsze nie mam możliwości sprawdzić tego :cry: i z tego powodu nie chcę kupić w ciemno Z dając się na wasze doświadczenie pytam się czy procki na steppingu C0 kręcą się lepiej od tych na B0 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Ja bym nie wymieniał. Nie ma sensu ryzykować. Ten procek co teraz masz i tak Ci się ładnie kręci. I nikt Ci nie da gwarancji że jak wymienisz na nowy stepping to będziesz mieć lepsze wyniki w podkręcaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Zostan raczej przy tym, bo i tak wiecej nie wycisniesz, bez WC albo innego extremalnego chlodzenia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Mialem tego z Vcore 1,5V, chyba to jest B0 i powiem Ci, ze Twoj to niezly egzemplarz naprawde. Trzymaj go, bo na Co i tak wiecej pewnie bys nie wyciagnal, a napewno nie duzo wiecej, a po co ryzykowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Mialem tego z Vcore 1,5V, chyba to jest B0 i powiem Ci, ze Twoj to niezly egzemplarz naprawde. Trzymaj go, bo na Co i tak wiecej pewnie bys nie wyciagnal, a napewno nie duzo wiecej, a po co ryzykowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Nie warto :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 nom musze sei przychylic do reszyt - nie warto :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ok dzieńks :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...