Snesiak Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Kończę robić poprawne tłumaczenie, jutro będzie do sciągniecia...tak w ogóle to tłumaczenie tego gościa to jakaś tragedia, albo jest on jakimś analfabetą albo tłumaczył to w translatorze a i tak wiele rzeczy pomylił....po prostu tragedia - niektóe opcje w programie są w ogole nie zrozumiałe np jak jest : Cross fade effect between tracks to koleżka przetłumaczył to jako: użyj wzmocnienia sygnału n/c Tłumaczenie gotowe, dostepne na forum AIMPa i mam nadzieję że będzie dostępne w najstepnej becie. Edytowane 6 Września 2007 przez Szejk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaKE_ArchAngel Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 lepsza była poprzednia beta ta powoduje u mnie błędy pod Vistą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 mi działa ok 2.02, procek do 13% użycia (jak nie ruszam programu to 0%) generalnie fajny program, przestawiam się na dobre z winampa :) a co do tłumaczenia z "wzmocnieniem sygnału" to jest tragedia, dopiero jak zmieniłem na english to skumałem, że chodzi o fading Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Da się wpakować pasek Aimpa na pasek zadań np. obok traya? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 oczywiście, nawet się dolepia i nawet jest skin wmp11 na aimp.ru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Dzięki za screena. Nie miałem zaznaczonej opcji topmost w pasku i próba wciągnięcia Aimpa na pasek zadań kończyła się jego chowaniem pod paskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Aimp 2.03 beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Hmm tak porównując Aimp 2.02 vs 2.03 (ten sam eq, mp3, ustawienia itd.) to wydaje mi się jakby 03 grał troszkę inaczej, tzn. gra trochę "czyściej" + wyższe tony dające bardziej "po uszach". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2007 Ja też się przesiadłem - za namową serwal-a. I rzeczywiście różnicę w porównaniu do Winamp-a widać, czy może raczej słychać ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 17 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2007 Można gdzieś wyłączyć to wyskakujące okienko (zaznaczone na czerwono), gdy najedzie się myszką na playera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2007 Można gdzieś wyłączyć to wyskakujące okienko (zaznaczone na czerwono), gdy najedzie się myszką na playera? Ja to jakos wylaczylem we wczesniejszej wersji... w nowej nie moge dojsc do tej opcji... AIMP 2.05 BETA Jak narazie widze ze naprawili troche playliste... ale zonka za to zrobili... AIMP wpieprza u mnie stale 9-10% procka... no lekka przesada... obnizylem priorytet aimpa w ustawieniach i jest stale 6%... cos panowie producenci zaczynaja nam aimpa psuc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ukazała się wersja 2.05.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 a To lol.. odinstalowalem aimpa.. zainstalowalem jeszcze raz i 0%procka zjada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazzemann Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Siemka :) Większości osób które posiadają aimp'a pojawia sie komunikat aby pobrać nową wersję :) Wiem że większość z nas nie zna ruskiego dlatego wklejam linka ruskiej strony z której jest do pobrania aimp_2.08.2 :) www.rapidshare.ru/499032 Później wystarczy poczekać kilka sekund i pojawi sie automatyczne pobieranie aimp_2.08.2 . Jeżeli to nie działa to kliknijcie na : Щелкните здесь для скачивания файла (ссылка активна 12 часов) I wszystko będzie działać O.K. :) Życzę miłej zabawy z aimp_2.08.2 :) Pozdro dla wszystkich użytkowników aimp'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam Czy warto korzystac z opcji : Automatycznie dostosuj ustawienia do gatunku muzyki.? Gdzie mozna ustwic domysle wartosci tych opcji : Domyslne, w opcja glownych jak i ustawienia domysle z equalizera nie pomagaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Siemka. Polecam dodatek MiniLyrics do tego odtwarzaczyka: http://www.regnow.com/softsell/visitor.cgi.../MiniLyrics.exe Programik służy do wyświetlania tekstów piosenek, tzw Karaoke. Bardzo dużo fajnych opcji, proste wyszukiwanie. Edytowane 3 Marca 2008 przez Elektronek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Szybkie pytanie, czy ten programik ma możliwość ripowania płyty cd do plików mp3 i nadaje nazwy tak jak winamp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horac Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 wszystko super, tylko nie dodaje mi sie nic do menu kontekstowego na Viscie x64, poza tym to pierwszy odtwarzacz ktory usunie Winampa z mojego systemu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIRU$ Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) wszystko super, tylko nie dodaje mi sie nic do menu kontekstowego na Viscie x64, poza tym to pierwszy odtwarzacz ktory usunie Winampa z mojego systemu ;) Jak wyżej, podobne odczucia, odtwarzacz 1 klasa, szkoda że nie ma wersji 64 bit Edytowane 26 Marca 2008 przez VIRU$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 20 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2008 O tak programik wymiata w dosłownym tego słowa znaczeniu :P Ogólnie winAMP to taka spasiona krowa z wielkim zasobem funkcji, ale po co to komu? Pozdrawiam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 Witam , ja mam kilka pytań odnośnie AIMP : 1. Stranded , jak zrobiłeś to na pasku , że masz "panel kontrolny" i czy można mieć tylko to co jest na pasku , bez tego na górze nad paskiem , czyli tego licznika utworu i nazwy utworu itd... 2. Jak ustawić , żeby Aimp po zminimalizowaniu byl na pasku a nie w taskbarze (przy zegarze) 3. Czy można zwiększyć wielkość czcionki w playliscie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.rek Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Witam Zastanawia mnie problem odtwarzania stacji radiowych kodowanych w formacie AAC+ w AIMP3. W AIMP2 działa bez problemu, więc czemu w nowszej wersji nie bangla? Chodzi mi np o Polską stację (http://188.165.22.29:3050) - jako domyślny program audio ustawiłem AIMP3 (v. 981 z 16.02.2012).. w AIMP2 stacyjka gra przednie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJH83 Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) Wie ktoś jak wyłączyć tą wbudowaną wizualizację - tą pod czasem odtwarzania/czasem do końca kawałka( używam Aimp3 + classic winamp skin) ? Chodzi o to że chciałbym z aimpa korzystać na moim serwerku (zestaw 3 sig) bo ma on fajne opcje jak choćby alarm, dzięki czemu nie muszę korzystać z dodatkowego softu, jednak ta migocząca wizualizacja w połączeniu ze zdalnym sterowaniem robi temu PIII-550 jesień z [gluteus maximus] średniowiecza. W winampie kliknę na to badziewie i po problemie... Edytowane 19 Maja 2012 przez DJH83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...