Mefikon Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Powoli przymiezam sie do zakupu Xboxa, czekam tylko az dostepna bredzie wersja elite w przemawiajacym do mnie czarnym kolorku z HDMI. Jako ze ogladam duzo filmow interesuje mnie mozliwosc puszczalnia ich przez x boxa ( obecenie odtwarzam z laptopa przez wyjscie vga wiec nie jest to idealne rozwiazanie). Jezeli ktos to juz przecwiczyl prosilbym o porady czy jest to mozliwe i jak sie do tego zabrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Duzo filmow? Ale jakich? DVD, DivX, HD? Wrozyc z fusow nie bedziemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Duzo filmow? Ale jakich? DVD, DivX, HD? Wrozyc z fusow nie bedziemy. Pisze że HD ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Kto i gdzie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Kto i gdzie? ;) w temacie posta: "filmy HD a xbox" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Przepraszam, juz sobie ide... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Duzo filmow? Ale jakich? DVD, DivX, HD? Wrozyc z fusow nie bedziemy. Hm zapodałem w temacie ale nie w treści - chodzi oczywicie o HD większośc materiału mam w 720p ( jak wiadomo wyjscie VGA nie obsługuje nawet tego) moj tv moze da rade wyswietlic 1080i ale tylo przez HDMI. Wiem ze xbox jest do gier i do tego bedzie kupiony ale jak mozna by go uzyc do czegos jeszcze to byloby super. gdzies czytałem ze mozna przekazywac do niego obraz z kompa przez wifi "on fly" czy to prawda ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 większośc materiału mam w 720p ( jak wiadomo wyjscie VGA nie obsługuje nawet tego) :blink: Ja puszczam filmy z laptopa tez przez VGA i ogranicza mnie tylko rozdzialka natywna projektora czyli wlasnie 1280x720. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 :blink: Ja puszczam filmy z laptopa tez przez VGA i ogranicza mnie tylko rozdzialka natywna projektora czyli wlasnie 1280x720. moj tv przymuje max 1024x768 przez VGA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ja konwertuje sobie mkv-ły do HDwmv i looka sie calkiem milo filmiki ..............na xo pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 Krótka piłka. Potrzebuje softu lub sposobu i soft na to film w formacie mkv skonwertować do wmv wraz z napisami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...