IRZYN Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Kto wie w jaki sposób usunąć radiator z matroxa g400 nie wie w jaki on jest sposób przyczepiony oglądałem z wszystkich stron i nie ma żadnych "śrubek" ani klamer. Jestem początkujący w te klocki więc proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 napewno jest przyklejony , z mojego doświadczenia to najlepiej jest karte wsadzić do jakiegoś hermetycznego opakowania lub worka a następnie na kilka minut umieścić w zamrażarce ,po wyjęciu podważyć radiator ,powinien bez problemu odpaść Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Witam!!! W G400 radiator jest troszkę większy niż standard, ale napewno na miedzianych kołkach. W moim G400 wziełem kombinerki i z drugiej strony (nie tam gdzie radiator) ścisnełem miedziany kołek i popchnołem, potem drugi. Radiator był na jakieś dziwnej paście która zastygła, ale łatwiej zszedł niż radiatory na taśmie dwustronnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 3 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2002 Moze wez wloz zyletke miedzy raditor a gpu i sprobuj delikatnie przesuwac, moze pojdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...