Skocz do zawartości
victor89

Pożycze Samochód Dostawczy Na Sobotę - Pilne!

Rekomendowane odpowiedzi

Prosto z mostu - Fiat Panda jest za mały zeby przywieźć meble z ikei, tam natomiast za transport liczą sobie prawie 600zł. (Warszawa-Janki).

Pytanie brzmi - czy ktoś z Lublina lub jego okolic pozyczyłby jakiegoś dostawczaka (np. przerdzewiały doszczętnie polonez truck)?

Odstawiamy z pełnym bakiem benzynki, pod zastaw fiat panda Dynamic 1.2 :P

Wiem, prośba dośc kontrowersyjna i wymaga duzego zaufania do mnie i mojego ojca, jednak jestem w potrzebie.

Prosze o kontakt tutaj w temacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mały OT ale Ikea przy Gdańsku dostarcza meble za free :o

I myślisz że za free jechaliby z gdańska do Lublina? :D

Rok temu zamawialismy transport - dokładnie tyle nas wyniósł - w tym roku nic taniej :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I myślisz że za free jechaliby z gdańska do Lublina? :D

Ja proponuje meble zapakowac na dach Pandy, tak jak w reklamie IKEI niegdys to prezentowali :P

Sprobuj niezaleznie od IKEI znalezc firme przewozową, moze taniej wyniesie. Autka raczej nikt Ci nie pozyczy...

Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze po prostu wyslac to do siebie dhlem?

Powinno wyniesc duzo mniej niz te 600zl...

Tu wolałbym nawet dopłacić pare zł i mieć pewność że meble przyjadą w 1 kawałku. Pozatym wątpie ze bedzie taniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PartyBOY nie polecam OPKA. Kupilem na allegro bude do kompa i szla przez ta firme.... Masakra. Zeby paczka kurierem szla 3 dniach roboczych i to po kilku telefonach. Firma jak dla mnie niegodna polecenia. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PartyBOY nie polecam OPKA. Kupilem na allegro bude do kompa i szla przez ta firme.... Masakra. Zeby paczka kurierem szla 3 dniach roboczych i to po kilku telefonach. Firma jak dla mnie niegodna polecenia. Pozdrawiam

Jak w każdej większej firmie kurierskiej czasami zdarzają się wpadki. Ja korzystałem z ich usług kilka razy i zawsze było OK. Idealnie nadają się do przewożenia naprawdę dużych i ciężkich rzeczy, przy czym ceny usług są stosunkowo niskie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z wawy do lublina? w jaki dzien? moj wujek ma transportowego renault... jednak w tygodniu pracuje wiec zostaje tylko weekend (jezeli bedzie oczywiscie wolny)... zapytam sie go ile by go paliwko wynioslo i ile by chcial za taka przyjemnosc... jak sie dowiem to podam Ci numer do niego

edit: ile jest km z wawy do lublina?

Edytowane przez Neo_x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyporzycz sobie przyczepe i przyczep do tej pandy ( o ile uciągnie :lol: ), a jak nie masz haka to sa wypożyczalnie samochodów i mają tam takie ciężarowe.

punto I, silnik 1.1 55hp ciagnal 2t przyczepe kempingowa przez polske, panda tez da rade :P

hak i duza przyczepke pozyczyc, nawet na stacji orlenu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądze, ze za 200zł moglbym Ci pomoc.

Oczywiscie + paliwo, bus pali średnio 10 litrów. Ryki - Warszawa to jest 100km + 170km do Lublina z Warszawy i powrót do Ryk 70km to razem 350km (czyli pi razy drzwi koszt paliwa to 130zł.

Samochód to Ducato Maxi wiec wejdzie wszystko ładnie ułożone i poprzekładane kocami, styropianem dla bezpieczenstwa. Wyjdzie jakies 200zł taniej niż transport IKEI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sądze, ze za 200zł moglbym Ci pomoc.

Oczywiscie + paliwo, bus pali średnio 10 litrów. Ryki - Warszawa to jest 100km + 170km do Lublina z Warszawy i powrót do Ryk 70km to razem 350km (czyli pi razy drzwi koszt paliwa to 130zł.

Samochód to Ducato Maxi wiec wejdzie wszystko ładnie ułożone i poprzekładane kocami, styropianem dla bezpieczenstwa. Wyjdzie jakies 200zł taniej niż transport IKEI.

Jeśli wieczorkiem znajdziesz czas, odezwę się na gg dobrze? :wink:

Dzisiaj Cię troche pomęcze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...