Winternight Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam, mam problem z podłączeniem kabelków ( HDD LED I i HDD LED II) - chce to podłączyć do płyty głównej. W instrukcji płyty mam : - HLED (Pin 1,3) Connects to the HDD LED cable of chassis front panel. - SLED (Pin 2,4) Connects to the Suspend LED cable (if there is one) of chassis front panel. Jak je podłączyć ? Jeszcze jedno. Od kabelka HD AUDIO odchodzi kabelek AC 97. Na płycie niemam takiego oznaczenia (AC 97). Czyli nie muszę tego podłączać ? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 skoro masz to w instrukcji to powinieneś to zrobić? ja hdd led podpinałem na samym dole płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Fajnie, że podałeś o jaką płytę chodzi ??? - rób tak dalej to dowiesz się g..... ! Pozdr. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Lzep - opanuj sie troszke, to jest dzial Podstawowe Zagadnienia i osoby tu pytajace nie musza miec wiedzy komputerowej. Wykaz troszke wiecej cierpliwosci i kultury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Czegoś tu nie rozumiem - czy ja wymagam czegoś nadzwyczajnego ? - jak można pomóc komuś, kto nie poda nazwy produktu ? A opanowany jestem - jak najbardziej - Tobie chyba nadgorliwość moderatorska zaszkodziła ? - może z tych upałów ? Widzę, że muszę Cię podszkolić - tak sie to robi -> http://forum.msi-polska.pl/index.php?topic=1971.0 Pozdr. :angry: Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Lzep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ty sie chyba troszke zapominasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No nie żartuj "kolego" -> Najbardziej aktywny w Ośla łączka ( 1370 postów / 14% z aktywnych postów użytkownika ) To nie jest dla mnie poziom do merytorycznej dyskusji ? - nie jesteś jedynym moderatorem na tym świecie, i nie najlepszym zapewne ? - na "Oślej łączce" to możesz rządzić - a w innych działach to trzeba jeszcze coś wiedzieć ! Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 O tym, czy ktokolwiek jest dobrym moderatorem, czy nie, decyduje administarcja forum a nie Ty. Skoro nie zalapales po dobroci - nasci 3 dni wolnego od pisania postow na ochloniecie i nabranie kultury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...