Skocz do zawartości
Winternight

Podłączenie Kabelków Do Płyty Głównej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z podłączeniem kabelków ( HDD LED I i HDD LED II) - chce to podłączyć do płyty głównej.

W instrukcji płyty mam :

- HLED (Pin 1,3) Connects to the HDD LED cable of chassis front panel.

- SLED (Pin 2,4) Connects to the Suspend LED cable (if there is one) of chassis front panel.

Jak je podłączyć ?

Jeszcze jedno.

Od kabelka HD AUDIO odchodzi kabelek AC 97. Na płycie niemam takiego oznaczenia (AC 97). Czyli nie muszę tego podłączać ?

Z góry dziękuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czegoś tu nie rozumiem - czy ja wymagam czegoś nadzwyczajnego ? - jak można pomóc komuś, kto nie poda nazwy produktu ? A opanowany jestem - jak najbardziej - Tobie chyba nadgorliwość moderatorska zaszkodziła ? - może z tych upałów ? Widzę, że muszę Cię podszkolić - tak sie to robi -> http://forum.msi-polska.pl/index.php?topic=1971.0

Pozdr. :angry:

Edytowane przez Lzep

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie żartuj "kolego" ->

Najbardziej aktywny w Ośla łączka

( 1370 postów / 14% z aktywnych postów użytkownika )

To nie jest dla mnie poziom do merytorycznej dyskusji ? - nie jesteś jedynym moderatorem na tym świecie, i nie najlepszym zapewne ? - na "Oślej łączce" to możesz rządzić - a w innych działach to trzeba jeszcze coś wiedzieć !

Pozdr. :damage_wall:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi