homzik Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Hej, Co sadzicie o obudowach ThermalTake Swing? Interesuje mnie ten model bo zmiesci sie w mojej wnece na kompa:) Zalezy mi na tym, aby obudowa miala max 450mm wysokosci i 500 glebokosci... Jeszcze moze Sunbeam Twister by sie zmiescil, ale jest brzydszy i w ogole... Jakies Coolermastery jeszcze byly, ale to bylo dawno... Wiec moze ten Thermaltake + Fander 120mm?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Hej, Co sadzicie o obudowach ThermalTake Swing? Interesuje mnie ten model bo zmiesci sie w mojej wnece na kompa:) Zalezy mi na tym, aby obudowa miala max 450mm wysokosci i 500 glebokosci... Jeszcze moze Sunbeam Twister by sie zmiescil, ale jest brzydszy i w ogole... Jakies Coolermastery jeszcze byly, ale to bylo dawno... Wiec moze ten Thermaltake + Fander 120mm?:) Do wsadzenia w biurko w sam raz, ma u góry panel USB+audio, więc można wygodnie z niego korzystać, 2x120mm i filtr przeciwkurzowy. Ewentualnie zastanowiłbym się jeszcze nad takim CoolerMaster http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...cat=1&cat2= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...