poca Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam, chcialbym kupic troszke sprzetu elektronicznego dla wlasnego uzytku w Chinach. Sporo sie naczytalem ze ceny o wiele wiele nizsze, ale w sklepach internetowych nie znalazlem zadnych markowym urzedzen. Interesuje mnie głownie kupno DS, Wii i jakies playera MP4 do zgrywania zdjec, z twardym dyskiem i mozliwoscia odpalania filmów. Coś takiego ciekawego posiada Creative albo iRiviera, ale nie moglem sie tego doszukac w Chinach. Druga sprawa. Gwaranacja. Czy np. firmy takie jak Asus maja gwarancje miedzynarodowa? Kupować laptopa tam i nie miec gwary to by byla lekka lipa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Gwaranacja. Czy np. firmy takie jak Asus maja gwarancje miedzynarodowa? Kupować laptopa tam i nie miec gwary to by byla lekka lipa ;]Na pewno sa, lecz zapewne trzeba bedzie do takiej gwarancji doplacic. Np. DELL daje gwarancje miedzynarodowa dopiero od wykupienia pakietu na 3 lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Pocuś, daj znac jak dojdzie do zamówienia, to tez cos wezme, odejdzie Ci troche kosztow przesylki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 mp3 creative nie polecam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 mp3 creative nie polecam ;] Aż zabolały te słowa nie tylko mnie ale i playerka który siedzi u brata i służy ;) Jakbym kupował jakiegoś playera to tylko coś z creativa bo na iPoda czy inne masońskie wynalazki mnie by stać nie było. A co do kriejtiwów to 3 czy 4 lata temu kupiłem MuVo 128MB(!) za 320zł(!). Cóż, takie czasy były. Wtedy playery bez wyświetlacza były... Ale to co przeżył. Raz od deszczu aż odmówił posłuszeństwa, wys(e)chł i mjut orzeszki. Jakimś melomanem nie jestem, ale jakość dźwięku również nie ssała pyty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Czy ja tu prowadze zapisy na zakupy? Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Czy ja tu prowadze zapisy na zakupy?Widzisz, Pocuś, jak to jest się chwalić wyjazdem do Chin ;) Już niektórzy myślą że robisz paczke 4 purepc :D Z taką ilością by Cie przez granice nie przepuścili ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Czy ja tu prowadze zapisy na zakupy?Spoko, mogę sie dopisać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Przywieź sobie chińczyka to Ci poskłada to co będziesz chciał hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 beton. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...