bierek Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Witam. Chciałbym złożyć zestaw komputerowy... nie chce jakiegoś potwora ani nic ;) chodzi mi o kilka podzespołów do 1000zł :D Komputera używam przeważnie do gry w Counter-strike 1.6 ale mam zamiar za jakiś czas przesiąść się na source... Mój obecny komputer wyciąga 50 fps więc raczej nie da sie za bardzo grać. Posiadam: Obudowe Zasilacz ( kupiony niedawno, dobrej firmy ) Dysk twardy ( 80gb... więcej mi nie potrzeba ) Napęd optyczny Klawiature, myszke Monitor Kartę dzwiękową ( Creative ) FDD Potrzebuję Płyta głowna + procesor Karta graficzna Ramy Byłbym wdzieczny za jakąkolwiek pomoc. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Przyklejony temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 więc za 1000 zł proc mobo grafika i ram : => E2140 ~ 240 zł => GA-965P-DS3 ~ 350 zł => 1GB Goodram 667 ~ 120 zł => Palit 7600GS DDR3 ~ 280 zł ew jeśli znajdziesz 150 zł więcej, to możesz dać temu zestawowi niezłego kopa, poprzez dokupienie mobo Foxconna na P35 i grafiki Palita 8600GT :) Jaki dokładnie masz zasilacz ? dla niektórych markowy i niezły potrafi być Feel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 więc za 1000 zł proc mobo grafika i ram : => E2140 ~ 240 zł => GA-965P-DS3 ~ 350 zł => 1GB Goodram 667 ~ 120 zł => Palit 7600GS DDR3 ~ 280 zł ew jeśli znajdziesz 150 zł więcej, to możesz dać temu zestawowi niezłego kopa, poprzez dokupienie mobo Foxconna na P35 i grafiki Palita 8600GT :) Jaki dokładnie masz zasilacz ? dla niektórych markowy i niezły potrafi być Feel Za 350 zł. mobo lepiej Asus P5B. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jeśli jest cierpliwy to tak, ale dołoży 50 zł i ma Foxconna, który bije je na głowę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Niezaprzeczam. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damikor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Dołóż do mobo Abit IP35-E Dołóż do grafy Palit Sonic HD 2600 Pro (można O/Cnąć do HD 2600 XT, a wtedy karta będzie miała wydajność 8600 GT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 lepiej do Foxconna, nie abita bo fox jest zwyczajnie lepszy ... a radeona zabije AA ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==MORDI==- Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jak juz jepiej 86gt od tego ATIshitu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Dokładnie, chyba na Benchu czytałem ze te radki dla mas, czyli 2x00 są niewypałem niestety. Jak znajdę ten artykuł to podkleję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...