Black_war Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam, no to tak... kupiłem sobie plakat, ale jako, że jest plakatem dość ciężkim to bardzo średnio trzyma się na taśmie dwustronnej. Więc czym go przykleić do ściany tak aby: nie było za mocne (jeżeli kiedyś będę chciał plakat ściągnać, żeby nie było spustoszeń) i nie było tego widać... czyli żadnej taśmy przezroczystej narogach ani pinesek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 To widocznie masz kiepską tą taśmę. Spróbuj tego. http://www.allegro.pl/item223043311_masz_p...ie_chcesz_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zwykła dwustronna z papierniczego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Jest w papierniczych taka masa biała, do przylepiania kartek do scian nadaje sie idealnie i co najważniejsze nie niszczy ściany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ta masa jest idealna ! jesli jest bardzo ciezki to moze do listewki go przymocowac a na malym sznureczku powiesic ja , tak mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Trzeba wspomnieć że wygląda jak guma do żucia. Od razu mówię, średnio smakuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ...i przy żuciu trzeba jeszcze pamiętać żeby nie połykać bo grozi uduszeniem/problemami żołądkowymi oraz że jest ciężkostrawna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 najlatwiej to chyba bedzie w anty rame wsadzic i normalnie powiesic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Najlepiej tak - najlatwiej, w zadnym razie (wiercenie dziur pod haczyk rox) ;) Tez polecam biala mase mocujaca - do typowego, nie za ciezkiego plakatu bedzie idealna. A jak Ci sie znudzi, albo zmienisz koncepcje, to odklejasz bez sladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zalezy jeszcze od tego co masz na scianach (tapeta, czy farba i jaki rodzaj) bo ta mas twardniej po jakims czasie ~3 miechy i pozniej robi jednak male spustoszenie. Ja stawiam na antyramy - wyglada to wtedy elegancko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jakąś dziwną tą masę macie ;) u mnie plakat wisiał przez 3 lata na tym, a masa odeszła normalnie. Baaa - nadawała się jeszcze do użytku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Trzeba wspomnieć że wygląda jak guma do żucia. Od razu mówię, średnio smakuje ;]respect :D jakąś dziwną tą masę macie ;) u mnie plakat wisiał przez 3 lata na tym, a masa odeszła normalnie. Baaa - nadawała się jeszcze do użytku ;)znaczy do zjedzenia? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jakąś dziwną tą masę macie ;) u mnie plakat wisiał przez 3 lata na tym, a masa odeszła normalnie. Baaa - nadawała się jeszcze do użytku ;)To samo u mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jak mi się nie pomyliło to taka masa się nazywa Tipex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A jak to to się nakłada? Bo zależy mi na tym, żeby ten plakat raczej nie odstawał od ściany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Znam przypadek gdy ta masa odeszła ze ściany razem z tynkiem, więc polecam odrobinę uwagi ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Oryginalny Blu-tac (niebieski, a nie bialy) mial taka przykra wlasciwosc. Ta biala masa od 3M (pewnie inni tez to robia, ja korzystam z tej) juz nie robi problemow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Jezeli masz tapete w pokoju to mozesz umocowac szpileczkami, ktore pod odpowiednim katem wbijasz pod tapete (A NIE W SCIANE) i wtedy widac tylko glowki xD Kiedys tym sposobem cala sciane mialem w plakatach samochodowych ;] Pozatym spoko temat :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 przybij pan gwóźdź! ... na nim na nitce plakat na listewce... Jak Ci się znudzi plakat to se powiesisz co innego... bez przesady już jeden gwóźdź w ścianie wiosny nie czyni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ja kurde chcialem plakat na mini kwadracikach z tasmy dwustronnej, nie dosc ze sie odklejalo caly czas to jak to zerwalem to poszlo z tapetą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 sesq mam to samo :) PelzaK ale chodzi mi o to, żeby plakat nie odstawał od ściany :) Przy przeciągu troche targa takim plakatem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 20 postów o podwieszaniu plakatu, hehs.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 PelzaK ale chodzi mi o to, żeby plakat nie odstawał od ściany :) Przy przeciągu troche targa takim plakatem..no to umocuj plakat na gwoździu - żeby było pewne mocowanie... i podklej taśmami - żeby nie latał przy wietrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Skoro już jesteśmy przy plakatach to których sprzedawców z allegro polecacie? Chodzi mi dokładniej o jakość wykonania, bo po tym co spotkałem to wiem że plakat plakatowi nierówny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Empik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Tylko że w empiku wybór jest biedny a na pytanie o plakaty z niektórych filmów, panie tylko dziwnie patrzą i mruczą pod nosem jakieś zaklęcia..;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Ok potwierdzam :) Ta masa (mam niebieską a nie białą) działa bardzo dobrze ;] wbrew poprzednim opiniom, nie schodzi razem z tapetą :) Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) zależy jaka tapeta i kto ją kładł :D Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...