RobGee Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 witam , mam wysłużonego 6600GT ,niedawno zakupiłem GALAXY 7600GS nie za bardzo opłaca mi sie sprzedawać 6600 pomyślałem zeby połączyc je obie w sli teraz mam nasuwa się pytanie czy można połączyć takie dwie karty jeżeli tak, to czy będzie miało to sens i gdzie moge kupić mostek sli do DFI lanParty UT4 pzdr RobGee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Aby polaczyc karty w sli musisz miec dwie karty na takich samych ukladach, tak mi sie wydaje Ustrojstwa typu mostki sli na allegro bylo pelno zawsze tez w jakis sklepach internetowych mozna dorwac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 nie połączysz 66 i 76.. raz to da są zupełnie różne karty inna architektura rdzenia wszystko inne wiec ze SLI nici :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobGee Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 nie połączysz 66 i 76.. raz to da są zupełnie różne karty inna architektura rdzenia wszystko inne wiec ze SLI nici :)w temacie o 7600 ,wyczytałem w specyfikacji karty coś takiego GeForce 7600GS PCI-ex Proces technologiczny - 0.90 nm Nazwa kodowa - G73 Wsparcie SLI - Tak Dodatkowe złącze zasilania - Brak Można łączyć w SLI karty różnych producentów Moce przerobowe: Wydajność geometryczna (wierzchołków/s) - 500 mln Wydajność układu - 4800 Mp/s Przepustowość pamięci - 12.5 GB/s pomyslałem sobie skoro można łączyć karty róznych producentów , to dwie różnekarty tego samego producenta to już napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 pomyslałem sobie skoro można łączyć karty róznych producentów , to dwie różnekarty tego samego producenta to już napewnoNie ma szans. Musza byc takie same karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) w temacie o 7600 ,wyczytałem w specyfikacji karty coś takiego pomyslałem sobie skoro można łączyć karty róznych producentów , to dwie różnekarty tego samego producenta to już napewno Dwie karty różnych producentów czyli np. palit 7600gt i xfx 7600gt :D Karty mogą być różnych producentów ale muszą mieć te same układy. NIe połączysz galaxy 6600gt i galaxy 7600gs. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobGee Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 dzięki za szybkie i wyczerpujące odpowiedzi pzdr RobGee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie ma szans. Musza byc takie same karty.Nie muszą być (ale w tym wypadku wymaga to sporo pracy i żonglowanie biosami), pisałem już o tym na forum. No, ale oczywiście nie mogą być to tak różne dwie karty jak GF 6600 i 7600. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...