szron89 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Który z tych zestawów będzie lepszy: LOGITECH OEM Internet 1500 Cordless Laser (153zł) link LOGITECH Cordless Desktop EX110 (126zł) link BENQ AM530-C816 (104zł) link Zależy ma na zasięgu 2 - 3 metry i na wygodzie pisania. W Logitech atutem jest marka no i związane z tym chyba dobre wykonanie. Zasięg też oczywiście jest duży (3 - 4m). W BENQ zaletą są niskoprofilowe klawisze z technologią X-Structure i zasięg też jest z tego co czytałem w teście dobry bo niecałe 4m klawy i 3m myszki. Co polecicie, co lepsze? Jaka jest jakość myszek w tych zestawach? Ja się skłaniam do BENQ AM530-C816 lub LOGITECH OEM Internet 1500 Cordless Laser EDIT: Chyba jednak dołożę i kupię: Logitech Cordless Desktop S 510 link Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez szron89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wapniaczek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 <kod>Logitech Cordless Desktop S 510 to dobry wybór. Sam mam taki zestaw. Trzeba uważać na baterie ://</kod> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szron89 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) No przed chwilą go kupiłem i jestem zadowolony ;] Już pisze z niego i jedyna wada to to że jest mały lewy Shift i to że Enter jest krótki. Dobrym rozwiązaniem było by zrobienie go w 1 linii przycisków a zamiast jego górnej części dać \ który jest koło Entera w jego dolnej linii a drugi \ ten co jest koło Shift wywalić i powiększyć Shift. Ja jestem przyzwyczajony pisać z lewym Shiftem zazwyczaj a tu jak na złość duży jest prawy i do lewego nie sięgam za bardzo palcem. Ale po za tym mankamentem jest spoko. Aha - mam taką najtańszą podkładkę i na jej górnej części był kwiat i ta myszka się na nim gubi, musiałem odwrócić podkładkę spodem na wierzch. Edit: Mam problem. Przyciski multimedialne nie działają mi na innym odtwarzaczu niż WMP. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez szron89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...