Kantel Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Zamierzam zakup procesora Intel Pentium Dual Core E2140 i mam dylemat jaka płyte główną ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> Zależy mi na dość dobrym O/C chcę wyciągnąc około 3100-3300 MHz. Do wydania mam około 300zł a więc niewiele. Zależy mi na propozycjach dobrych płyt w tej cenie, byłbym wdzięczny również za krótkie opisy i porówania tych MOBO na tle innych. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Kantel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 2140 nie poleci na 3.2GHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Moge sprzedac Ci 965P-DS3 w rewizji 3.3 Zagadaj na pw czy konnekta. Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 jak bedzie mo to moze i poleci te 3.2 ;) inaczej fsb wall ograniczy Cie do około 3000mhz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kantel Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A czy E2160 poleci dużo wyżej od E2140? Na ile MHz więcej względem E2140 można liczyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A czy E2160 poleci dużo wyżej od E2140? Na ile MHz więcej względem E2140 można liczyć ?Nikt ci nie zagwarantuje na ile poleci (chyba ze kupisz selekta). Z 2160 jest o tyle latwiej ze nie musisz leciec wysoko z fsb, zeby takie same takty osiagnac jak na 2140. Plyte polecam Abit IP35-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kantel Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Plyte polecam Abit IP35-E Troche przydroga ta płyta jak na mój portfel :(. Jak narazie to tylko jedna propozycja czekam na inne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 weź DS3 od Fire, jak Ci za 300 zł sprzeda, to nie będzie źle. W niskiej cenie na 775 jeszcze Asus P5B < Foxconn P35A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kantel Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Na tym ASUS'ie P5B będzie sie dobrze kręciło? i jaka wersje dokladniej ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> W znak.pl jest do wyboru około 15 tych płyt w wersji z "KG"i bez "KG" (co to w ogóle jest to kg?) więc teraz którą płyte <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> i jakie są róznice między nimi? http://www.znak.pl/index.php?search=asus+p...how_subcat=2652 http://www.znak.pl/index.php?search=asus+p...how_subcat=1101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 powinno się kręcić dobrze, o ile masz cierpliwość. KG - to w znaku karta graficzna :) chodziło mi o to - http://www.znak.pl/index.php?cid=327&s...prid=s775AsuP5B . Aczkolwiek lepiej bierz GA-965P-DS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kantel Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Chyba wezme DS3 lecz martwi mnie jedna rzecz. Czytałem w necie że płyta ta jest dosyć awaryjna, jak tak naprawde sprawa ma sie w praktyce? I czy P5B jest dużo gorszy w O/C od DS3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...