Keslaw Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników, moderatorów, no i oczywiście szanownym Panów administratorów :) Jeżeli popełnie jakiś błąd w moim pierwszym temacie proszę nie mieć tego za złe. A więc mam problem z "Firewallem NVIDII", ponieważ blokuje mi on programy, a nie mam możliwości tego wyłączenia, no chyba, że ktoś "mądrzejszy" odemnie wypowie sie na ten temat. Tutaj zamieszczam screen z okienka programu hijackthis, który mi pomógł w znalezieniu tego pliku(czy mogę to usunąć ?): Z góry dziękuje i pozdrawiam :) W ramach możliwości proszę o szybką odpowiedź :) Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Keslaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Wywal sterowniki do chipsetu i zainstaluj na nowo z pominięciem NV Firewall. To typowy problem posiadaczy np. Abita KN9, którzy nie wiedzą, że omija się to z daleka :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keslaw Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Możesz to troche jaśniej napisać :) przepraszam, ale nie rozumiem o co Ci dokładnie chodzi... Napisz mi krok po kroku jak to mam zrobić :) będe wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Możesz to troche jaśniej napisać :) przepraszam, ale nie rozumiem o co Ci dokładnie chodzi... Napisz mi krok po kroku jak to mam zrobić :) będe wdzięczny Panel sterowania -> dodaj lub usuń programy -> NVIDIA Drivers -> (i teraz dwie opcje, bo nie wiem jak to jest dokładnie) 1. jeżeli będzie tu "NVIDIA Firewall" to zaznaczasz i usuwasz; 2. jeżeli nie będzie tu takiego punktu, to usuwasz wszystko prócz sterownika ekranu i instalujesz na nowo z płyty CD dostarczonej wraz ze sprzętem. ;) Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...