Skocz do zawartości
Keslaw

Witam Oraz Mam Pytanie Odnośnie "nvidia Firewall"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich użytkowników, moderatorów, no i oczywiście szanownym Panów administratorów :)

Jeżeli popełnie jakiś błąd w moim pierwszym temacie proszę nie mieć tego za złe.

A więc mam problem z "Firewallem NVIDII", ponieważ blokuje mi on programy, a nie mam możliwości tego wyłączenia, no chyba, że ktoś "mądrzejszy" odemnie wypowie sie na ten temat. Tutaj zamieszczam screen z okienka programu hijackthis, który mi pomógł w znalezieniu tego pliku(czy mogę to usunąć ?):

post-150417-1186666402_thumb.jpg

Z góry dziękuje i pozdrawiam :) W ramach możliwości proszę o szybką odpowiedź :)

Edytowane przez Keslaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz to troche jaśniej napisać :) przepraszam, ale nie rozumiem o co Ci dokładnie chodzi...

Napisz mi krok po kroku jak to mam zrobić :) będe wdzięczny

Panel sterowania -> dodaj lub usuń programy -> NVIDIA Drivers -> (i teraz dwie opcje, bo nie wiem jak to jest dokładnie)

1. jeżeli będzie tu "NVIDIA Firewall" to zaznaczasz i usuwasz;

2. jeżeli nie będzie tu takiego punktu, to usuwasz wszystko prócz sterownika ekranu i instalujesz na nowo z płyty CD dostarczonej wraz ze sprzętem.

;)

Edytowane przez Vennor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi