tHe mRuWa Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Co lepsze Chieftec 450W czy Be-quiet 350W, do kompa jak w sigu i moze za jakis czas jakis c2d i nowszy gf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A moze huntkey 350w ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Be-quiet Straight Power będzie lepszy: - bardzo stabilnie trzyma napięcia - cisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A moze huntkey 350w ? niestety ale nie ma w komputroniku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 chieftec nie jest zły, 180 zł w proline.pl, ale na wstępie trzeba wentyl zmienić na fendera najlepiej. niema pląb więc można operować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak sie zastanawiam ze moze wezme ten Seasonic S12 II - 430W cena podobna, CHYBA tez atx2.2, wiecej wtyczek, a wie ktos jak z poziomem ciszy w porownaniu do Be-quiet 450W? W Seasonic podoba mi sie tez to ze ma 2kable sata w odroznieniu od jednego w BQ Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez tHe mRuWa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
svende Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Be-quiet Straight Power będzie lepszy: - bardzo stabilnie trzyma napięcia - cisza Bardziej stabilnie napięcia trzyma Chieftec, sprawdzałem na dwóch Chieftecach 400W i dwóch BQT SP 350W, w szefach skacze miedzy idle a stress o ok 0,04V a BQT o 0,08V na linii 12V W zwiazku z tym jedynym agrymentem jest cisza i temperatura w obudowie; szef głośny ale działa jak lodówka, natomiast BQT cichszy, ale jego obudowa sie mocno nagrzewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHe mRuWa Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak jak pisalem wyzej najprawdopodobniej wezme 'Seasonic S12 II 430W' zalezy mi na jakosci i ciszy - a dostalem sporo glosow ze Seasonic lepszy od BQT i rownie cichy. Widze ze tez masz Seasonica tylko mocniejszego:) Qrde teraz doszedl mi jeszcze do rozwazan Corsair CMPSU-450VXEU... Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez tHe mRuWa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...