brolly666 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Chce kupic cyfre + pakiet podstawowy + wszystkie AXN, jednak przegladam strone cyfry i nie moge znalezc praktycznie nic o dekoderach.... gdzie taki kupic?? odrazu mowie ze chce zwykly dekoder nie HD i bez HDD. I jeszcze jedno. Myslicie ze jak niebawem ruszy kanal Animax to bedzie dostepny na tej platformie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Bo dekoder to maja pewnie jeden w sprzedaży aktualnie znając ich.Musisz iść się dowiedzieć w punkcie. Wcześniej do dawali pineery albo philipsy a teraz to nie mam zupełnie pojęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zadzwoń, ustal termin i adres. Przyjadą i założą. Zapewne będzie to czarny Philips. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 No tak tylko ile ebdzie mnie kosztowac taka impreza?? Nie lepiej kupic jakis dekoder np na allegro a odnich ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> tylko karte?? W ogole to tak mozna?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 (edytowane) Można, ale jeśli ekhhh... planujesz legalnie użytkować C+ to nie potrzebujesz nic lepszego niż oni dają. http://www.cyfra.tv/cyfra.plus.zakup_dekodera.html PS. Jeśli masz większe ambicje co do dekodera to łykaj Relooka 200S - miałem go razem z pakietem "Full Cyfra + Full Polsat za 25zł :D " i naprawdę świetny tunek na linuksie. Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez BiL63JTZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 O i o to mi wlasnie chodzilo :D wezme ten dekoder co oni daja :D bo z antena :D Wielkie THX A co do tego Animaxa nic nie wiecie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Tak sie wbijam totalnie OT, ale właśnie odnośnie Animaxa - czy będzie na Cyfrze? Mam ten pakiet full, że jest wszystko i bardzo by mnie to ucieszyło jako fana anime :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...