Kynek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Niedawno kupiłem sobie zasilke a mianowicie Tagana TG400 U33 400W , zakupilem go poniewaz moj wczesniejszy zasilacz moglby byc zbyt slaby gdybym podkrecil mojego proca i wymienil karte graficzna . Mialem problem poniewaz po wymianie zasilki zaczela mi szwankowac zintegrowana karta muzyczna , jedna z rad internautow bylo przelaczenie owego przycisku na zasilaczu z Turbo na Normal tak zrobilem i problem sie rozwiazal , i pytanie w zwiazku z tym czy jak mam teraz ustwione na Normal to zasilka jest teraz slabsza ? chodzi mi o to czy dalej moge myslec o modernizacji kompa majac wlaczone na Normal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Skoro masz ten zasilacz, to Ty powinieneś udzielać rad na jego temat, a nie zadawać takie naiwne pytania ? Nie masz instrukcji do tego Tagana ? - nie łaska poczytać i podszkolić się ? Pozdr. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no co ty, przecież instrukcja jest dla głupków :) a Pan jest mądry przecież bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kynek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 hehe super mi pomogliscie , przeciez gdyby w instrukcji znajdowala sie odpowiedz na moje pytanie to bym was nie pytal , a mi chodzi o to czy duzo slabnie zasilka po przestawieniu z Turbo na Normal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Sam sobie mogłeś pomóc już dawno - Google, 2 min i jest info -> http://r2d2.agito.pl/product/43787?cid=220# , w skrócie : *Przełącznik "Turbo" pozwala połączyć dwie linie +12V w jedną mocniejszą Trudne takie ? Pozdr. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...