Picek Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam. Mam problem z kamerką wbudowaną w laptopie. Laptop jest znajomego, ja dostałem go by powgrywać co trzeba.. A więc już z Windowsem wgranym i sterownikami. \ Jak odpaliłem go to kamerka normalnie działała. Poinstalowałem programy i wszystko i normalnie była w 'Mój komputer' pod DVD-ROMem i napisane było "Kamera USB" coś tam, coś tam.. I wszystko działało. Jak skończyłem instalować wszystko to działała wciąż.. Posiedziałem trochę przy nim, podłączyłem net.. Dalej działała. Później wyłaczyłem kompa i właczyłem i działała. Odpaliłem Skype.. Rozmowę video ze znajomą. I wszystko śmiga ładnie.. Tak może z 10min gadaliśmy, akurat chyba kliknałem 2x na 'Mój komputer' i tak moment zwieszka.. i blue screen o__O To laptop się zresetował i odpalam na nowo. Wchodzę w 'Mój komputer' i.. kamerki nie ma o___o. Na Skype wchodzę i nie ma opcji video rozmowy. No a uprzedzam, że nie mam żadnych sterów do niej, bo mam tylko samego laptopa w domu. No i.. Jak teraz odzyskać tą kamerkę w systemie? Jakieś pomysły? Bo pierwszy raz akurat kamerki obsługuję, a wbudowaną w laptopa to już w ogóle. Przywróciłem nawet system na 2h wcześniej i [gluteus maximus]... Błagam, poradźcie coś ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Miałem tak w lapku ASUS. Porada jest prosta. Zostaw w spokoju. Za parę dni się pojawi znowu- poważnie. Nie ma sensu sie bawić w przeinstalowywanie sterów, odinstalowywanie kontrolera USB. No chyba że za tydzień dalej jej nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...