Irek24 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam! Jakie polecilibyście słuchawki do gier i muzyki, z mikrofonem? Słuchawki będą używane do gier, rozmów na TSie i słuchania muzyki przy okazji. Czy w tej kwocie można kupić przyzwoite słuchawki 5.1? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 W tej kwocie ciezko nawet o przyzwiote sluchawki stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Philips HP2700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Nie lepsze beda hd202 lub hd201? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie. Te philipsy są w miarę naturalne i grają spokojnym dźwiękiem - wg. mnie biją senki na głowę (hah, ale pasuje to porównanie :) ). Tymbardziej jeśli to mają być gry i rozmowy to stawiałbym na naturalność brzmienia i nie męczenie uszu. Teraz zauważyłem, że mają mieć mikrofon... No to lipa, i Pilipsy i Senki odpadają :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie lepsze beda hd202 lub hd201? Sennki Hd 202 są bardzooo niewygodne... Też się właśnie rozglądam, za jakimiś słuchawkami i chyba jednak wybiorę HD 201... Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek24 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Teraz zauważyłem, że mają mieć mikrofon... No to lipa, i Pilipsy i Senki odpadają :) Zawsze można dokupić mikrofon przypinany do kabla. Tylko czy znajdzie się jakiś, aby można było spokojnie rozmawiać i zmieścić się mniej więcej w tej kwocie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) AKG K24P lub używane Koss Porta Pro?? I do tego mikrofon Zalman ZM-MIC1 doczepiany na kablu za 30zł. Dobrych słuchawek z mikrofonem nie kupisz. Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Słuchawki do grania im większe mają prztworniki, tym chyba lepiej, co? Zdaje się, że sens zakupu port pro, czy k24p staje pod znakiem zapytania jesżeli chodzi o przestrzeń w grach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Tez mi sie tak zdaje... Poza tym akg k24p wypadaja bardzo kiepsciutko nawet przy senkach hd201/hd202. Imo bez sensu kupowac sluchawki przenosne skoro ma to byc uzywane z kompem.... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Poza tym akg k24p wypadaja bardzo kiepsciutko nawet przy senkach hd201/hd202. :blink: Do słuchania muzyki są o klase lepsze od HD201/202, które wg. mnie totalnie nie nadają sie do słuchania muzyki bo paskudnie brzmią! Co innego do gier, to jest ich miejsce!! Upd. Pomyłka, do muzyki są lepsze o dwie klasy. Miałem bezpośrednie porównanie więc wiem co pisze. Te wszystkie słuchawki razem wzięte są zmiatane przez Sennheiser PX100. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No, ja też jakoś za hd201 nie przepadałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie wiem co ci nie pasuje w tych hd'ach ze niby brzmia tak paskudnie, oczywiscie ze nie jest szczyt, graja znacznie gorzej niz glupie UR40. Ale jak ma byc do 100 zl... no chyba ze tamte philipsy, ale o nich sie nie wypowiadam bo nie sluchalem. Moim zdaniem to wlasnie k24p brzmia fatalnie, sa strasznie przebasowione zupelnie niekontrolowanym basem. Srednica jest okrutnie nim przyslonieta ... a gory nie ma wogole :/ HD202 tez sa przebasowione, ale uwazam je za lepsze od tych akg. Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez Paolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Podepnę się pod temat :-P . Ja mam na oku steel soundy 3h. Co o nich myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...