kevot Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam. To pierwszy Moj post na forum i niestety nigdzie nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. Zastanawiam sie nad kupnem któregos z powyzszych modeli i pytanie jest proste(glownie skierowane do użytkownikow 5200/5300, ale moze ktos inny ma jakies info. na ten temat): jak z wytrzymaloscia slidera/suwaka w tych nokiach. Gdy mialem ten tel. w reku to pierwsza moja mysl- jedno uderzenie i telefon w rozsypce:/ No i jeszcze jedna kwestia:nawet jesli sie nie rozleci to czy nie powstana luzy po pewnym czasie? Uprzedzam zgryzliwe komentarze:nie mam zamiaru rzucac telefonem po scianach, ale roznie to bywa(upadki itd.) :unsure: btw. moze jakies inne propozycje odnosnie podobnych komorek(6111 troche za droga) :sad: Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez kevot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 O sliderach Nokii (szczególnie N80 i N95) jest już trochę napisane w tym dziale. Sprawdź sobie. Natomiast jeśli szukasz innych propozycji co do telefonu, to tylko w przyklejonym temacie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 system rozsuwający w mojej noki (5300) działa dobrze od lutego, i nic nie wskazuje na to żeby się rozsypał, spadł kilka razy na ziemie, jeden upadek był bardziej kosztowny, bo wyświetlacz się rozlał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevot Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 system rozsuwający w mojej noki (5300) działa dobrze od lutego, i nic nie wskazuje na to żeby się rozsypał, spadł kilka razy na ziemie, jeden upadek był bardziej kosztowny, bo wyświetlacz się rozlał. Gumis a wiesz moze gdzie w bialym mozna dostac tanio, nowy telefon?(chodzi o to gdzie maja w miare ceny dobre), mozliwe ze bedzie tam kupowany:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...