montymick Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 jakie jest minimalne napiecie dla 5V dla ktorego komp chodzi stabilnie?? na moim "ukochanym" codegenie potrafi 5v spasc nawet do 4,68v. z gory sorry jesli powtazam jakis post ale nigdzie tego nie znalazlem :oops: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ponizej 4.6 to juz jest bardzo kiepsko...ty masz "jeszcze jeszcze", nie musisz wymieniac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Stabilność zależy też od innych rzeczy w kompie :D co do napięcia to mój brat miał 4,45 i komp się wieszał co kilka/kilkanaście minut (miał d1200,gf4mx i reszta w normie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 u mnie jest 5.03, 5.00, a gdy athlona (aiuga) dam na 1700 mhz to po jakimś czasie idzie min na 4.97 a potem restart, 3.3 mam cały czas na 3.10 i 3.15, ładnie ci działa sprzęt na codgane :wink: , nie masz restartów :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 no wlasnie w tym problem ze mi sie czasami nie tyle wiesza , co programy mi sie wieszaja (komp dalej dziala), choc sporadycznie trafiaja sie nawet restarty. nie wiem czy to wina pamieci (oficjalnie cl2,5 - puszczone na cl2) , choc ustawialem tesz na cl2,5 i tesz nie do konca jest ok. inne napiecia (mierzone nawet miernikiem) sa OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 u mnie jest 5.03, 5.00, a gdy athlona (aiuga) dam na 1700 mhz to po jakimś czasie idzie min na 4.97 a potem restart, 3.3 mam cały czas na 3.10 i 3.15, ładnie ci działa sprzęt na codgane :wink: , nie masz restartów :?: Przy 4,97 Ci sie wiesza?? Ja mam : 3,23 4,95 a jak podkrece proca to mam 12,40-50 na 12 :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...