Skocz do zawartości
montymick

5v w zasilaczu

Rekomendowane odpowiedzi

jakie jest minimalne napiecie dla 5V dla ktorego komp chodzi stabilnie?? na moim "ukochanym" codegenie potrafi 5v spasc nawet do 4,68v. z gory sorry jesli powtazam jakis post ale nigdzie tego nie znalazlem :oops: :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stabilność zależy też od innych rzeczy w kompie :D co do napięcia to mój brat miał 4,45 i komp się wieszał co kilka/kilkanaście minut (miał d1200,gf4mx i reszta w normie )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie jest 5.03, 5.00, a gdy athlona (aiuga) dam na 1700 mhz to po jakimś czasie idzie min na 4.97 a potem restart, 3.3 mam cały czas na 3.10 i 3.15, ładnie ci działa sprzęt na codgane :wink: , nie masz restartów :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie w tym problem ze mi sie czasami nie tyle wiesza , co programy mi sie wieszaja (komp dalej dziala), choc sporadycznie trafiaja sie nawet restarty. nie wiem czy to wina pamieci (oficjalnie cl2,5 - puszczone na cl2) , choc ustawialem tesz na cl2,5 i tesz nie do konca jest ok. inne napiecia (mierzone nawet miernikiem) sa OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie jest 5.03, 5.00, a gdy athlona (aiuga) dam na 1700 mhz to po jakimś czasie idzie min na 4.97 a potem restart, 3.3 mam cały czas na 3.10 i 3.15, ładnie ci działa sprzęt na codgane  :wink: , nie masz restartów  :?:

Przy 4,97 Ci sie wiesza?? Ja mam :

3,23

4,95

a jak podkrece proca to mam 12,40-50 na 12 :)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...