peter.a Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jak w temacie. Co może być przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 1. Było miliard razy! Szukaj! Jest nawet temat o tym przyklejony! 2. Zasilacz na 99%. 3. Zacznij od podania konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 No to tutaj troszkę mnie zaskoczyłeś.... Nie podałeś żadnej konfiguracji... Podaj wszystkie podzespoły jakie masz w kompie łącznie z zasiłką. Najprawdopodobniej to przez nią Ci się komputer restartuje, ale to będziemy mogli stwierdzić dopiero po podaniu zestawu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Oj to przepraszam za moją głupote :wink: Mobo: Clayton CVAS283 s478 (lol) Procek: Celeron 1,4 Ram: 1x 512mb, 1x 256mb, 1x 128mb (ddr) Grafa: geforce 4mx Dysk: 20gb Zasilacz: Codegen 300W (już wiem co powiecie :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Może to być zasilacz, albo przegrzewający się układ graficzny. Miałem podobny problem u starego w pc. Okazało się że gf2 było za gorąco. Sprawdź też temperatury na procku. W takich przypadkach najlepiej sprawdzić wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytalith Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 w tym configu to na 99% zasilka. Do codegena bym sie bal szczoteczke do zebow podlaczyc :E . Wez kup jakas delte 350W na allegro i gotowe. Ps. sprawdzic temp proca tez by nie zaskodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Dzieki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter.a Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Mały update: Na razie nowym głównym problemem jest to, że komp się wiesza. Na początku po włączeniu się windowsa, a później po pokazaniu się loga producenta płyty głównej. To też zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Raczej tak. Zanim kupisz nowy, to pożycz od kumpla (jakiś dobry zasilacz) aby się upewnić. Oczywiście w kompie nie ma ani grama kurzu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...