xacti Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam. Nie wiem czy umiescilem temat w dobrym dziale. Jesli nie prosze o przeniesienie ;) Mam problem z przesylaniem plikow na serwer. Uzywam Total Commandera. Przesylam, przesylam plik, a tu nagle wysylanie staje i pojawia sie komunikat "Przesylanie plikow nie powiodlo sie, kontynuowac operacje?". Myslalem, ze to problem z TC, ale uruchomilem Flashfxp i tak samo sie dzieje, ale komunikat brzmi [R] Data Socket Error: Connection timed out [R] Transfer Failed! Moglby ktos obeznany w temacie pomoc? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) ... Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez SZUK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jest to serwer dedykowany. Mi przypadla jego mala czesc ;) Nie jest na pewno przeciazony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 prawdopodobne przyczyny: :) -system -twoja sieciówka -jakość twojego łącza -jakość łącza na serwerze odpal jakiegoś linuxa livecd i sprawdz czy dzieje sie to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Juz dzwonilem do BOK'u i powiedzieli mi ze sie tym zajma. Przed chwila znow cos wrzucalem i cielo lekko, ale w koncu wszystko przerzucilo. Nie mam zadnego live cd linuxa. Sciagne dzis i jutro zobacze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Przy niektórych serwach warto ustawić tryb passive - u mnie pomogło kilka razy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...