agentnex Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Kupiłem sobie ATI RADEON 9000 pro 128mb DDR firmy A-TEK (wim wim to jakas #@$@ firma.. :P) i co sie okazalo ze pod WIn Me chodzi zajebiscie ... War3 mi teraz wymiata wszystkie gry no wogole full wypas... ale po Win Xp cos sie kontretnie jebie... nawet sie winXp nie wlancza tylko jakis okran znieksztalcony polpitu i nic ... po chwili sie restartuje... WYdaje mi sie za chodzi o sterowniki ale moge sie mylic moze ktos mi pomoc ? sterowniki mam najnowsze... instaluje sie oki zadnych konfliktow nie ma ale jak chce zmienic rodzielczosc czy glebie kolorow to sie tylko kolorowe paski na ekranie pojawiają i sie cpu zawiesza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Kupiłem sobie ATI RADEON 9000 pro 128mb DDR firmy A-TEK (wim wim to jakas #@$@ firma.. :P) i co sie okazalo ze pod WIn Me chodzi zajebiscie ... War3 mi teraz wymiata wszystkie gry no wogole full wypas... ale po Win Xp cos sie kontretnie jebie... nawet sie winXp nie wlancza tylko jakis okran znieksztalcony polpitu i nic ... po chwili sie restartuje... WYdaje mi sie za chodzi o sterowniki ale moge sie mylic moze ktos mi pomoc ? sterowniki mam najnowsze... instaluje sie oki zadnych konfliktow nie ma ale jak chce zmienic rodzielczosc czy glebie kolorow to sie tylko kolorowe paski na ekranie pojawiają i sie cpu zawiesza...A instalowales XP po wymianie karty? Czy wymieniles i zainstalowales na starym XPku? NBajlepiej bedzie jak POSZUKASZ!! Bylo o problemach po wymianie karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anshar Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Ja tez mam radka firmy A-Tek, tez myslalem ze to jakis cienki tajwan ale moje wrazenia z uzytkowania sa jak najbardziej naj! Karta ladnie wyglada, cooler + fajny wiatraczek .... Wyniki w 3Dmarku2001se jedne z lepszych (a po minimalnym OC rdzenia - juz w ogole wypas). Mam wersje 64Mb z DVI. U mnie na WinXP Pro wszystko wymiata, zero zwisek, bez wzgledu na jakich sterownikach gralem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agentnex Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 nie reinstalowalem XP ... wymienilem tylko karte... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...