Gość xantype Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Hyundai 22 LCD X220WA Wide ewent. Hyundai 22 LCD N22WA Wide - potrzebuje taniej duzej panoramy, nie mam za duzo many, a ten monitor mozna wyrwac za 900 zl juz, moze ktos mial juz z nim do czyniania albo z innymi monitami Hyundaia... jakby mnie ktos tutaj pouczal ze to ... wiem, wiem, ze to TN i znam wszystkie bolaczki TNki :) szukam buzdzetowego duzego LCD wiem sprawdzam co mozna tanio nabyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Miałem raz monitor Hyundai i obraz był świetny ale monitor był tak awaryjny że zraziłem się do tej firmy całkowicie .... i raczej na zawsze bo zamiast po kilku naprawach dać mi nowy to dalej naprawiali ( a co innego w nim psuli/rozregulowywali :lol: ). Za 1000 PLN masz Samsunga na szybszej matrycy i pewnie z mniejszym lagiem i lepszą reprodukcją kolorów ale 20" ( 206BW ). Ja nie wiem co za mania wielkości a nie jakości panuje (jakieś kompleksy czy co ? :wink: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiL63JTZ Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 W tej cenie chyba lepszym wyborem byłby Benq FP222WA - sam nad nim się zastanawiam, ale imho lepiej dołożyć do 226BW lub 226WA-WN. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 To moze lepiej sprawdzonego 22" Acera ? Ktoremu chyba z pol tematu o 22" panoramach jest poswiecone ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...