piotr19772 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Proszę was o pomoc którą płyte wybrać pod P4. Od razu zaznaczę ze płyty ani procesora pod AMD nie kupię ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Jo ja mam MSI max ladne opakowanie...ladny czerwony kolor plyty...szkoda ze tylko dwie pamieci mozna wsadzic..oprogramowanie, mozesz se krecic z poziomu windows...ale ja tam sie nie znam...chyba ok jest:) a drugiej to juz wogole nie znam ..hyy... i torbe gratis ladna dostaniesz...no i ze 3ghz mozna se proca wlozyc....i cena niezla...pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 obydwie sa dobre, nie bede cie pocieszał ale masz trudny wybór, ja mam msi i jestem zadowolony, mobo jest ok. i naprawde wydajne, bios też bogaty, ale soltek też jest b.dobry. króootko: rosyjska ruletka!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr19772 Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Dzięki wam panowie za odpowiedź :))))))) Jednak po dogłębnym przeszukaniu stron WWW ;P i nieznalezieniu nic na temat tych dwóch płyt nawet małego testu no moze poza najnowszym CHIP-em 3/2003 w którym były testy płyt pod P4 dokonałem słusznego myślę wyboru którego dokonałem mam zamiar zakupić Solteka Sl-85DR3 w firmie www.logos.pl cena płyty 390 zł :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...