RaFiB Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam serdecznie. Mam taki problem z Katodami UV. Otóż po włączeniu świecą tylko do połowy. S anowe więc nie wiem czy muszą się pożądnie rozgrzać? To drugi zestaw, a problem ten sam. W pierwszym przypadki jedna doszła do siebie i świeci cała, więc może te też dojdą? Zaznaczam że oba zestawy zamówiłem innej marki i długości. Cz\y ktoś spotkał się z podobnum problemem? pozdr RaFiB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Nie naderwales kabla przy katodzie? Pewny jestes ze z molexa leci +12V zamiast +7/5? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Miałem ten sam problem wsadzałem odwrotnie molexa i chodziły na 5v. Odwróciłem molexy i bylo 12v i świeciły całe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaFiB Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Miałem ten sam problem wsadzałem odwrotnie molexa i chodziły na 5v. Odwróciłem molexy i bylo 12v i świeciły całe I tu był pies pogrzebany :D Mam zasilacz z wkręcanymi kablami i rzeczywiście wtyczka molex dziwnie wchodzi w obie strony. Dzięki pozdr RaFiB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) weź katodę i nią potrząśnij, może coś nie stykać, ogólnie to jakieś ostatnio kijowe te zestawy, szczególnie sharkoon'y - inwertery się ciągle psują EDIT: jak ja długo te posty piszę... Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 No własnie., Mi w molexa wchodził też tak samo w obie strony. Ale dobrze że rozwiązałeś problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 no to fajna ta wtyczka co pasuje 2 stronami :D Chyba że to specjalnie po to, żeby sobie zasilać do połowy tylko :), to chylę czoła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...