.NEO Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 mam niemaly problem. co mie moglo zlozyc na to ze temp. mojego durka 900 bez podkrecania wynosi normalnie 50*C, jak niedawno mialem tylko 39*C. czy ktos wie co moglo byc przyczyna zaistnialej sytuacji ;) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 moze radiator ci sie przeczylil ,albo wiatraczek juz zdycha i obroty mu zmalaly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 nie nie. ciagle mam 5000 obr/min a radiatorek spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parseval Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 a moze wreszcie czujnik temperatury lezy tak jak powinien ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 mam niemaly problem. co mie moglo zlozyc na to ze temp. mojego durka 900 bez podkrecania wynosi normalnie 50*C, jak niedawno mialem tylko 39*C. czy ktos wie co moglo byc przyczyna zaistnialej sytuacji ;) ??MOże miałeś jakąś badziewną pastę i się "wykruszyła"? Ewentualnie sprawdź dokłądnie temp. w pokoju, bo za część wzrostów temp. komputera moe być odpowiedzialna temp. zewnętrzna.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Wykonaj szczegolowe testy wydajnosci. Mialem podobna sytuacje niegdys, temeratura wzrastala regularnie do ok 49-53 stC, ale zaczely sie klopoty ze startem procka i w konsekwencji padl soon... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 PS. Oczywisie to mogl byc przypadek:D Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Bardzo prawdopodobnym powodem takiej sytuacji jet duża ilość kurzu w okolicach procka! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.NEO Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 nie. temp. pokoju malo kiedy przekracza 21*C, a radiatorek na procku nie ma kurzu, bo niedawno byl czyszczony. aha. i czy jako pasta przewodzaca moze byc uzyty silikon (uniwersalny) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 U mnie też nagle kiedyś wzrosła temperatura durona i co się okazało ? Ukruszył się drań ...Ale chodził dalej więc go sprzedałem (jako ukruszonego żeby nie było) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 aha. i czy jako pasta przewodzaca moze byc uzyty silikon (uniwersalny) ?? nie bardzo (chodzi ci o sylikon montezowy - uniwersalny) to raczej izoluje od ciepla,niz go przewodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...