komputerfan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) mam jeszcze jedno pytanie czy mogła to być wina zasilacza, może dał złe napięcie? Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez komputerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 jaki to model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komputerfan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) delta 400mb aha i czy moglem spowodować zwarcie pomylajac sie przy podpinaniu kablelka POWER_SW tz. myląc + z - Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez komputerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 delta 400mb aha i czy moglem spowodować zwarcie pomylajac sie przy podpinaniu kablelka POWER_SW tz. myląc + z - Przeciez tam nie ma + -, to jest switch, więc zwiera w każdej pozycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komputerfan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 w instrukcji i na płycie mam wyraźnie zaznaczone + i - tylko na kabelkach nic nie ma i nie wiem który to + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 w instrukcji i na płycie mam wyraźnie zaznaczone + i - tylko na kabelkach nic nie ma i nie wiem który to + No to jak masz wyraźnie zaznaczone to biegnij do sklepu i kup sobie switcha z polaryzacją O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komputerfan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 nie wiem nie znam się, czyli nie ma znaczenia? to po by dawali +/- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 może i jest ale nie ma znaczenia. płyte możesz odpalić śrubokrętem zwierająć właśnie te 2 piny. śrubokręt nie ma + i - :) co do gwarancji, tak jak było mówione, zachowaj spokój, bądź pewny siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komputerfan Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) a co z zasilaczem może dal zle napięcie na ATX_12? sory że tak trochę sie głupio dopytuje ale chce wiedzieć co źle poszło żeby znowu czegoś nie spalić Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez komputerfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 jak masz mozliwosc to moze bys wrzucil zdjecie tej plyty i proca i byśmy obejrzeli co sie zjaralo a co nie bo tak to jest tylko wróżenie z fusow a zasilacz moze byc dobry i moze byc zepsuty dopoki go nie podlaczysz i nie pomierzysz napiec miernikiem to sie nie dowiesz mozesz go sprawdzic podpinajac do niego np. jakis stary dysk lub cd-roma i zewrzec we wtyczce tej duzej 24 pinowej kabel zielony z czarnym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ...ale skoro płyta wstaje to zasilacz powinien być dobry, chociaż sprawdzić nie zaszkodzi. przemierz go miernikiem, jak nie masz to idź do sklepu, tam będą mieli pewnie tester do zasilaczy, zapytaj czy za piątke by cie go nie przemierzyli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...