ArChAs Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 http://www.allegro.pl/item218533232_megapr...sbane_box_.html przy kupnie tego procesora musze oddzielnie kupic jakis wentylator? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Pisze, że to jest BOX. W BOXie jest zawsze procesor + wentylator i jakieś tam papierki, naklejki itd ;]. Oczywiście możesz kupić inne, lepsze chłodzenie, ale to BOXowe nie jest złe. Nadaje się do lekkiego OC i bardzo głośne nie jest. Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 przy o/c potrafi podobno zawyć, a za 50 zł masz o wiele lepszego Pentagrama HP100 AlCu Lite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArChAs Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a pasta termoprzewodzaca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jak do Pentka żadnej nie dają, to kup AC Ceramique Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArChAs Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 wlasnie pytam czy daja, a moze niepotrzebna w tym zestawie xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Co do tej ciszy to ja na boxie mialem ciszej niż na Freezerze obecnie (64Pro) :( niech żyje po wieki boxik z s.939 :D co do pasty to ja mam AC Silver 5 i jest ok. juz zamontowałem na niej kilka radków na mostki oraz coolerków na procesory. Słyszalem ze wymiata płynny metal, ale trzeba uważać, bo przewodzi prąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a pasta termoprzewodzaca? Jeśli to pytanie było do Pentagrama, to w zestawie jest pasta termoprzewodząca, która wystarcza na początek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 silikon czy co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Co do tej ciszy to ja na boxie mialem ciszej niż na Freezerze obecnie (64Pro) :( niech żyje po wieki boxik z s.939 :D[ot] Nie Ty jeden miałeś ciszej na boxie, ale niestety, coś kosztem czegoś... :wink: ja już wszystkie wentyle zwolniłem i tylko freezer na 1,7k lata (coś się pokręcił kilka dni temu, bo normalnie miał 1,3k :blink:, chyba podłącze go na stałe na 5V i będzie spokój) Gdybym teraz kupował to pewnie grubo bym się zastanawiał nad używanym Scythe... [/ot] ArChAs box jest wystarczający, a jak nie to może Pentak będzie cichszy od freezera beka Ci z Pentagrama uwielbiają sylikon więc na więcej bym nie liczył ;) Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 [OT] to pewnie mają cały budynek w plakatach Dody [/OT] sory ale mi się spać chce :D sam chyba sobie Pentka HP-100 kupię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jesli pytanie o paste bylo do boxa to na radiatorze jest jakis glut nalozony ;p ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) Co do Pentagrama jak na moje oko silikon. Białe, nieprzezroczyste, zupełnie jak pasta z tubki za 4zł ze sklepu komputerowego. Ale polecam, pastę można zmienić, a chłodzenie jak dla mnie jest bardzo ciche i wydajne :). Edit: jesli pytanie o paste bylo do boxa to na radiatorze jest jakis glut nalozony ;p ... Popieram :D. Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArChAs Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jednym slowem otwieram mojego boxa, wyjmuje procek i radiator+wentylator. zdzieram wszystkie folie. wkladam procek, zakladam radiator+wentylator. podpinam do zasilania i ma hulac? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 jednym slowem otwieram mojego boxa, wyjmuje procek i radiator+wentylator. zdzieram wszystkie folie. wkladam procek, zakladam radiator+wentylator. podpinam do zasilania i ma hulac? :D Tak ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...