Skocz do zawartości
ArChAs

Went Czy Nie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Pisze, że to jest BOX. W BOXie jest zawsze procesor + wentylator i jakieś tam papierki, naklejki itd ;]. Oczywiście możesz kupić inne, lepsze chłodzenie, ale to BOXowe nie jest złe. Nadaje się do lekkiego OC i bardzo głośne nie jest.

Edytowane przez pajak28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tej ciszy to ja na boxie mialem ciszej niż na Freezerze obecnie (64Pro) :( niech żyje po wieki boxik z s.939 :D

co do pasty to ja mam AC Silver 5 i jest ok. juz zamontowałem na niej kilka radków na mostki oraz coolerków na procesory. Słyszalem ze wymiata płynny metal, ale trzeba uważać, bo przewodzi prąd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tej ciszy to ja na boxie mialem ciszej niż na Freezerze obecnie (64Pro) :( niech żyje po wieki boxik z s.939 :D

[ot]

Nie Ty jeden miałeś ciszej na boxie, ale niestety, coś kosztem czegoś... :wink:

ja już wszystkie wentyle zwolniłem i tylko freezer na 1,7k lata (coś się pokręcił kilka dni temu, bo normalnie miał 1,3k :blink:, chyba podłącze go na stałe na 5V i będzie spokój)

Gdybym teraz kupował to pewnie grubo bym się zastanawiał nad używanym Scythe...

[/ot]

ArChAs box jest wystarczający, a jak nie to może Pentak będzie cichszy od freezera

beka Ci z Pentagrama uwielbiają sylikon więc na więcej bym nie liczył ;)

Edytowane przez przemekbydgoszcz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do Pentagrama jak na moje oko silikon. Białe, nieprzezroczyste, zupełnie jak pasta z tubki za 4zł ze sklepu komputerowego. Ale polecam, pastę można zmienić, a chłodzenie jak dla mnie jest bardzo ciche i wydajne :).

Edit:

jesli pytanie o paste bylo do boxa to na radiatorze jest jakis glut nalozony ;p ...

Popieram :D.

Edytowane przez pajak28

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi