Skocz do zawartości
FumFel_20

cały czas wtapiam kase :(

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Wcześniej miałem pamięci kingstona na kosćiach samsunga 266 mhz.Chodziły na 333 mhz i wszystkie timingi agresywne ale tylko cas 2.5.Puźniej czas na elexiry 333 mhz i kolejna wtopa.Chodziły normalnie na najbardzie kijowych ustawieniach.Sprzedałem.Teraz w sklepie tweak.pl kupiłem kupiłem 256 MB 333 mhz kingstona na kościach kingstona.I kolejna porażka.Po włożeniu kości odrazu w biosuie ustawiłem wszystkie timingo na agresiw prucz cas.Zostało na 2.5.Restart i komp się nie podnosi :( .KUR....asatamara co jest? Przecież to niby kingston.Już mam doś, cały czas kase wypieprzam i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o.miałęm ochote na TWIN Mosy.Podobno chodzą bardzo dobrze.Ale myśle, NIE.Lepiej dołożyć i mieć coś zajebistego.No to Qwa mam zajebiste coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Wcześniej miałem pamięci kingstona na kosćiach samsunga 266 mhz.Chodziły na 333 mhz i wszystkie timingi agresywne ale tylko cas 2.5.Puźniej czas na elexiry 333 mhz i kolejna wtopa.Chodziły normalnie na najbardzie kijowych ustawieniach.Sprzedałem.Teraz w sklepie tweak.pl kupiłem kupiłem 256 MB 333 mhz kingstona na kościach kingstona.I kolejna porażka.Po włożeniu kości odrazu w biosuie ustawiłem wszystkie timingo na agresiw prucz cas.Zostało na 2.5.Restart i komp się nie podnosi :( .KUR....asatamara co jest? Przecież to niby kingston.Już mam doś, cały czas kase wypieprzam i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.miałęm ochote na TWIN Mosy.Podobno chodzą bardzo dobrze.Ale myśle, NIE.Lepiej dołożyć i mieć coś zajebistego.No to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mam zajebiste coś.

To trzeba przeczytac opis i pomyslec chwile. Pisze jak wół: "kości 7,5 ns"

Czego sie spodziewales?????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Irling nie szkodzi.Ale masz racje, to jakaś ściema!

Informacje z nalepki

KVR333X64C25/256

informacje z kości:

Kingston

d328dm60 0247pt13

Aha.

Prubowałem w biosie włączyć opcje Top Preformance.Przy starych elixirach przechodził pół 3dmarka, a teraz przy tych kingstonach wywala błąd windy :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...