FumFel_20 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Witam. Wcześniej miałem pamięci kingstona na kosćiach samsunga 266 mhz.Chodziły na 333 mhz i wszystkie timingi agresywne ale tylko cas 2.5.Puźniej czas na elexiry 333 mhz i kolejna wtopa.Chodziły normalnie na najbardzie kijowych ustawieniach.Sprzedałem.Teraz w sklepie tweak.pl kupiłem kupiłem 256 MB 333 mhz kingstona na kościach kingstona.I kolejna porażka.Po włożeniu kości odrazu w biosuie ustawiłem wszystkie timingo na agresiw prucz cas.Zostało na 2.5.Restart i komp się nie podnosi :( .KUR....asatamara co jest? Przecież to niby kingston.Już mam doś, cały czas kase wypieprzam i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o.miałęm ochote na TWIN Mosy.Podobno chodzą bardzo dobrze.Ale myśle, NIE.Lepiej dołożyć i mieć coś zajebistego.No to Qwa mam zajebiste coś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 haha a ja kupilem seiteci w u siebie na wiosce i chodza jak mi sie podoba :) kup sobie te twinmosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 sam bym se zapuscil pamiatki 333 cl2 ,ale forsy nie mam wiec nie mam co topic (a takie kosztuja 2xtyle co zwykle) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Witam. Wcześniej miałem pamięci kingstona na kosćiach samsunga 266 mhz.Chodziły na 333 mhz i wszystkie timingi agresywne ale tylko cas 2.5.Puźniej czas na elexiry 333 mhz i kolejna wtopa.Chodziły normalnie na najbardzie kijowych ustawieniach.Sprzedałem.Teraz w sklepie tweak.pl kupiłem kupiłem 256 MB 333 mhz kingstona na kościach kingstona.I kolejna porażka.Po włożeniu kości odrazu w biosuie ustawiłem wszystkie timingo na agresiw prucz cas.Zostało na 2.5.Restart i komp się nie podnosi :( .KUR....asatamara co jest? Przecież to niby kingston.Już mam doś, cały czas kase wypieprzam i <font color="#FF0000">[ciach!]</font>.miałęm ochote na TWIN Mosy.Podobno chodzą bardzo dobrze.Ale myśle, NIE.Lepiej dołożyć i mieć coś zajebistego.No to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mam zajebiste coś. To trzeba przeczytac opis i pomyslec chwile. Pisze jak wół: "kości 7,5 ns" Czego sie spodziewales????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Kingston na Kingstonach sux, bylo czytac forum!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 irnlng w opisie pisało że są na 6 ns! POzatym nie wiedziałem że są na kingstonach! http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 irnlng w opisie pisało że są na 6 ns! POzatym nie wiedziałem że są na kingstonach!http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1 Rzecziwiscie. Jakas sciama. Ostatnio jak patrzylem bylo 7.5. Przepraszam Cie bardzo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Irling nie szkodzi.Ale masz racje, to jakaś ściema! Informacje z nalepki KVR333X64C25/256 informacje z kości: Kingston d328dm60 0247pt13 Aha. Prubowałem w biosie włączyć opcje Top Preformance.Przy starych elixirach przechodził pół 3dmarka, a teraz przy tych kingstonach wywala błąd windy :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Nie ma jak markowe pamięci :P PS- pamięci lecą na mordę, ja też wtopiłem kasę- 90 zł już straciłem na pamięciach :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Zawsze mozesz je zwrocic i wymianic na inne.. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Crasher włąśnie już napisałęm maila do sklepu tweak, teraz czekam na odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...