maSTHa212 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Witam krotka pilka: potrzebuje namiot bezcieniowy na wczoraj ;) Widzialem Wasz poradnik, ale jak wspomnialem nie mam czasu na zabawe teraz tylko potrzebuje szybko miec takie cudo. Czy ktos wie gdzie w Wawie w sobote dostane ow sprzet? Bede bardzo wdzieczny za info. Rozmiar 120cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kolo pl. Narutowicza w jednej z bocznych uliczek jest sklep foto, tam mozesz sprobowac. Ew. zrob tak jak ja i uzyj bialego przescieradla :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 A konkretnie ktora uliczka? :D Bo troche ich tam jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 http://allegro.pl/item222353087_profesjona...4_tla_w_wa.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Kris czytamy ze zrozumieniem - Pracujemy PN-PT 10.00-18.00 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Mój błąd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...