Abdel_k9 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 LINK Ciekaw jestem jak wam pojdzie bo mi zostala chrypka :) A moze znajdziedzie w sobie talent ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Hehe. Ja niestety wrodzonego talentu w sobie nie znalazłem. Musze troche poćwiczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 ghyhyhy... odlot! ja umiem grooołlować ghyhyhy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 z.a.j.e.b.i.s.t.e dajcie wiecej :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Odlotowe! Znam takiego jednego lamusa, co śpiewa karaoke- no to mu pokaże KARAOKE ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 ZAJEBISTE !!!!!!!!!!!!!! Świetne to :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 leze i kwicze juz 20 minut :D <span style="color:red;">[ciach!]</span>ner :D LOL!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 GRRROMMMMMMMM GRGGGRGRGGRGRGRRG GRRRR GRRRRRRR LOL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 LOL :PPPPP Dopre :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 To tez jest fajowe :) http://fun.from.hell.pl/2003-02-18/volare-karaoke.swf buzka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Witam ! Rotfl !!! :twisted: Grwoling jest extra ! Pozdrowienia Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 Kufa! Właśnie siadła mi karta dźwiękowa i nic nie słysze. Zeby to szlag trafił! ...ale sam pomysł jest świetny :-) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 staaaaare :D ale jare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 staaaaaaaaaare :) ale calkiem fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 heh link nie dziala :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 5 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2003 http://www.dr.dk/skum/cigarfar/growl.asp e ten link mi dziala pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 8O buuuuaahhhhhaaaa LOL pomysł czad :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...