Songo Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) (Nie wiem czy w dobrym dziale pisze ale ...) Witam, mojemu koledze ostatnio padł komputer (Podobno płyta główna), ale już jest wszystko dobrze, jednak gdy odpala obojetnie jaką gre wyłącza mu się komputer. Wie ktoś co może być tego przyczyną ? Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez Songo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Wrozek nie ma , konfig kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Ja bym obstawial zasilacz ktory nie wyrabia przy przejscu z wina do gry... ale bez konfigu to mozemy zobie gdybac :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...