breiniack Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Mam płytę taką jak w opisie. I planuje dokupić do niej nowy dysk. Tylko nie wiem czy na wskutek "szoku technologicznego" płyta nie będzie odstawiała jakiś numerów i dysku mi nie wykryje. I słyszałem że nawet w takim wypadku winxp sp2 sobie poradzi i sam obsłuży całą pojemność płyty głównej, ale nie wiem czy to prawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Czy nie jest to seria D600 FS ? Dyski do 136 GB powinien obslużyc bez problemu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breiniack Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Dysk już dawno kopiłem, temat dawno niepotrzebny ale może ktoś jeszcze będzie szukał. Dysk jest prawidłowo wykrywany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...