danrok Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Potrzebuje kupic laptopa do 2500zl, albo najlepiej do 430 funtow. Jestem aktualnie w UK i zastanawialem sie czy po prostu nie wyjdzie mnie taniej kupienie lapka tutaj, niz allegro w polsce. Mam kilka typow, tylko zastanawia mnie czy Turion X2 jest bardziej wydajny od C2D? Z calej strony technoworld.com wynalazlem pare, na ktore zwrocilem uwage: ACER EXTENSA 5513WLMI - £ 391.13 Acer TM 5520G - £ 388.88 Acer Aspire 5103WLMi - £ 410.08 Jedne z nich sa z C2D, drugie z Turionem, w ogole nie wiem wlasciwie czy oplaca sie kupowac tego typu sprzet w UK? Jesli tak to moze w jakis innych sklepach online? Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Co do kupna kompa w UK to przejrzyj temat Emigracja do UK na oślej łączce. Ja bądź Dj Silence (raczej on) podawał linki do sklepów z elektroniką. Temat ten był wielkokrotnie tam poruszany. Powodzenia w wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dazon Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Nie sądzę aby laptop z UK był tańszy... a co do wydajności to C2D jest w tym momencie najwydajniejszy :) Wszystko jest juz na forum ... skorzystaj z wyszukiwarki Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giniu Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Nie sądzę aby laptop z UK był tańszy... a co do wydajności to C2D jest w tym momencie najwydajniejszy :) Wszystko jest juz na forum ... skorzystaj z wyszukiwarki Pozdro stary nie rozsmieszaj mnie, sadzic to mozesz sobie rozne sprawy a ja wiem ze w angli jest polowe taniej kliknij tutaj i wez roczna gwarancje jakies 2 tysie zamiast ponad 3 w Polsce!!!!!!!!tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Faktycznie, Dell jaki wybralem kosztuje 415 funtow. Cos malo, nie wie ktos jak jest z jakoscia w porownaniu do Lenovo np, czy jakiegos HP? EDIT: No ale wysylka bardzo duzo wychodzi, bo 51 funtow az :/ Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez danrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...