Skocz do zawartości
danrok

Laptop Z Uk

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje kupic laptopa do 2500zl, albo najlepiej do 430 funtow. Jestem aktualnie w UK i zastanawialem sie czy po prostu nie wyjdzie mnie taniej kupienie lapka tutaj, niz allegro w polsce. Mam kilka typow, tylko zastanawia mnie czy Turion X2 jest bardziej wydajny od C2D?

Z calej strony technoworld.com wynalazlem pare, na ktore zwrocilem uwage:

ACER EXTENSA 5513WLMI - £ 391.13

Acer TM 5520G - £ 388.88

Acer Aspire 5103WLMi - £ 410.08

Jedne z nich sa z C2D, drugie z Turionem, w ogole nie wiem wlasciwie czy oplaca sie kupowac tego typu sprzet w UK? Jesli tak to moze w jakis innych sklepach online? Z gory dzieki za odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądzę aby laptop z UK był tańszy... a co do wydajności to C2D jest w tym momencie najwydajniejszy :) Wszystko jest juz na forum ... skorzystaj z wyszukiwarki

Pozdro

stary nie rozsmieszaj mnie, sadzic to mozesz sobie rozne sprawy a ja wiem ze w angli jest polowe taniej

kliknij

tutaj

i wez roczna gwarancje

jakies 2 tysie zamiast ponad 3 w Polsce!!!!!!!!tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie, Dell jaki wybralem kosztuje 415 funtow. Cos malo, nie wie ktos jak jest z jakoscia w porownaniu do Lenovo np, czy jakiegos HP?

EDIT: No ale wysylka bardzo duzo wychodzi, bo 51 funtow az :/

Edytowane przez danrok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi