astrax Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Wiec przymierzam sie do kupna drukarki i wypatrzyłem sobie właśnie tego lexmarka E120. Moje pytania brzmią następująco : Jak sprawuję sie ta drukarka ? Jak wygląda Eksploatacja? Chodzi mi tu o oryginalne tonery jak i zamienniki . Jeżeli nie Lexmark to może HP LaserJet 1018 , HP LaserJet 1020 , Samsung ML-2010 P ( czym sie rożni wersja PR?) czy może coś jeszcze innego ? No i teraz pytania nooba :) : Słyszałem że laserówki można napełniać jakimiś proszkami czy coś w tym rodzaju , Czy takie napełnienie jest trudne? Czy przeciętna osoba która używa komputer tylko do pisania i do gry poradzi sobie z czymś takim? z góry dziękuje za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Ja polecam Samsunga ML-2010P, posiadam takowy , i jest szybka, nie za cicha ale mniejsza o to, do tekstu jest świetna, tania eksploracja. Słyszałem że laserówki można napełniać jakimiś proszkami czy coś w tym rodzaju , Czy takie napełnienie jest trudne? Czy przeciętna osoba która używa komputer tylko do pisania i do gry poradzi sobie z czymś takim? Myślę że nie jest to trudne , ja tego jeszcze nie robiłem , bo mam sporo jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrax Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Nikt nie posiada tej drukarki na forum? czekam na jakies opinnie na jej temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja mam ;) Sprawuje się bez zastrzeżeń - jedyne do czego mogę się przyczepić, to trochę głośny wentylator chłodzący utrwalacz, ale za takie pieniądze to nie jest wada ;) Jakość wydruku - poprostu super, nawet zdjęcia nieźle wychodzą. Toner - niestety ma chipa (jak większość obecnie), więc o napełnianiu zapomnij, chyba że nie jest Ci obca komunikacja przez 1-Wire ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...