giniu Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) witam! chce kupic laptopa, ktory bedzie mi sluzyl bardzo dlugo ale niestety nie znam sie na tym za bardzo :/ mozecie mi podpowiedziec, ktora marka jest wiodaca na rynku (cena nie gra roli)????? czy to prawda, ze najlepiej brac DELL'a w ciemno??? chodzi mi o taka ogolnie firme z ktorej bede mogl wam pokazac interesujace mnie modele abyscie mogli mi pomoc i ocenic wybor. bardzo prosze o pomoc i z gory dziekuje!! mam juz nawet propozycje laptop co o nim myslicie??? oczywiscie z roczna gwarancja czyli jakies 2 tys zlotych, przebitka jaies 1,5 tysia w Polsce Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez giniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackbird96 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Jak chcesz laptopa na lata, to zdecydowanie IBM. Za 2200zł kupisz w Polsce lekko używanego IBMa T43. Sam tak kupiłem dla brata i jest bardzo zadowolony i mu służy już długo. Natomiast mój kolega ma della i w wytrzymałości zdecydowanie IBM. A zresztą ten dell wyjdzie Ci 3000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) Żadnego laptopa lepiej nie brać w ciemno ale HPki są całkiem dobre. Co do IBMów serii T to nadają się one co najwyżej na maszyny do pisania . Biorąc pod uwagę że są to modele używane i nie ma na nie żadnej gwarancji oprócz renomy to nie jest to zbyt dobry zakup na lata moim zdaniem. HP nx6715s HP nc8430 (wyprzedaż) Toshiba Tecra (gwarancja 3 lata można przedłużyć ją do 5) Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackbird96 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Żadnego laptopa lepiej nie brać w ciemno ale HPki są całkiem dobre. Co do IBMów serii T to nadają się one co najwyżej na maszyny do pisania . Biorąc pod uwagę że są to modele używane i nie ma na nie żadnej gwarancji oprócz renomy to nie jest to zbyt dobry zakup na lata moim zdaniem. HP nx6715s HP nc8430 (wyprzedaż) Toshiba Tecra (gwarancja 3 lata można przedłużyć ją do 5) Z tą gwarancją to się nie zgodzę. Kupiłem bratu trzy miesięcznego IBMa T43 i gwarancja trzyletnią[!] która normalnie w Polsce działa, przyszedł w idealnym stanie, nie było ryski. I nie jest to maszyna do pisania, bo wytrzymał kilkanaście upadków z biurka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 (edytowane) czy ja sie moge podlaczyc? szukam lapka do max 2400, zdecydowalem, ze raczej napewno bedzie to HP ale jesli chodzi o procesory i grafike w mobilnych sprzetach to jestem zielony przykladowo http://www.skapiec.pl/site/cat/17/filtr/_3...0_530_0_0_0_0_0 ktory wybor bylby najlepszy do tej kwoty? poradzta cos http://sklep.henwar.pl/index.php?s=prodd&i=33287# ? Edytowane 15 Sierpnia 2007 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...