ale_xik Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam. Ostatnio wyslalem swojego Acer`ka do serwisu. Otrzymalem go 2 tyg pozniej . DO momentu wyslania go do serwisu czas pracy na baterii wynosil okolo 3:20 godz. Gdy ostatnio odlaczylem laptopa od zasilacza czas zywotnosci baterii wyniosl okolo 2 godzin. I teraz mam pytanie czy moze mi ktos powiedziec czy nr seryjny baterii powienien byc taki sam jak nr seryjny laptopa? Bo niestety moje sie roznia, a co za tym idzie smiem podejrzewac ze przez przypadek badz nie w serwisie zostala zamieniona moja bateria. Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam PS. Sorrki ale nie wiedzialem gdzie wrzucic ten temat. Takze jezeli to mozliwe to prosze moderatora aby przeniosl go we wlasciwie miejsce. Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez ale_xik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 1682wlmi czesc nr sie pokrywa - calosc 22 znaki pierwsze 10 znakow inne kolejne 12 identyczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) ale_xik odpisz nam jak z ta bateria bo jestem ciekawy... Moj Acer trzyma 3h 40min :-) Jak ci czas pracy na beterii spadl o godzine to niemal jak w banku masz ze ci podmienili baterie... Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez hooded man Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ale_xik Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 No coz ... wyslalem do serwisu 2 email`e niestety nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Potem do nich zadzwonilem i chyba lekko zmeczony pan (bo rozmawial jakby chcial a nie mogl) odpowiedzial twierdzaco ze bateria nie mogla zostac zamieniona bo serwis przyjmuje tylko jednego laptopa (dla mnie troche niezrozumiale). Nastepnie zapytalem czy mozliwe jest aby z dnia na dzien zmniejszyla sie zywotnosc baterii stwiedzil ze oczywisicie... takze po tej odpowiedzi nie chcialem za glosno smiac sie w sluchawke wiec podziekowalem za rozmowe i sie rozlaczylem. Takze serwis i biuro obslugi Acer`a bardzo mnie rozczarowaly. I raczej nastepny laptop bedzie bardziej "fachowego" producenta. Pozdrawiam i mysle ze temat mozna zamnkac. :) dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hooded man Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 bez sensu... Trzeba bylo porownac numery seryjne jak yngwie napisal, a nie prowadzic jałową rozmowe z jakims ćwokiem z Acera :/ Jak by sie okazalo ze masz zamieniona baterie to piszesz pismo w formie TWIERDZACEJ ze ci podminili baterie i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...