Skocz do zawartości
ale_xik

Nr Seryjny Baterii Acer 1694

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Ostatnio wyslalem swojego Acer`ka do serwisu. Otrzymalem go 2 tyg pozniej . DO momentu wyslania go do serwisu czas pracy na baterii wynosil okolo 3:20 godz. Gdy ostatnio odlaczylem laptopa od zasilacza czas zywotnosci baterii wyniosl okolo 2 godzin.

I teraz mam pytanie czy moze mi ktos powiedziec czy nr seryjny baterii powienien byc taki sam jak nr seryjny laptopa? Bo niestety moje sie roznia, a co za tym idzie smiem podejrzewac ze przez przypadek badz nie w serwisie zostala zamieniona moja bateria.

Z gory dziekuje za odpowiedzi.

Pozdrawiam

PS. Sorrki ale nie wiedzialem gdzie wrzucic ten temat. Takze jezeli to mozliwe to prosze moderatora aby przeniosl go we wlasciwie miejsce.

Edytowane przez ale_xik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

ale_xik odpisz nam jak z ta bateria bo jestem ciekawy...

Moj Acer trzyma 3h 40min :-) Jak ci czas pracy na beterii spadl o godzine to niemal jak w banku masz ze ci podmienili baterie...

Edytowane przez hooded man

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coz ... wyslalem do serwisu 2 email`e niestety nie otrzymalem zadnej odpowiedzi. Potem do nich zadzwonilem i chyba lekko zmeczony pan (bo rozmawial jakby chcial a nie mogl) odpowiedzial twierdzaco ze bateria nie mogla zostac zamieniona bo serwis przyjmuje tylko jednego laptopa (dla mnie troche niezrozumiale). Nastepnie zapytalem czy mozliwe jest aby z dnia na dzien zmniejszyla sie zywotnosc baterii stwiedzil ze oczywisicie... takze po tej odpowiedzi nie chcialem za glosno smiac sie w sluchawke wiec podziekowalem za rozmowe i sie rozlaczylem. Takze serwis i biuro obslugi Acer`a bardzo mnie rozczarowaly. I raczej nastepny laptop bedzie bardziej "fachowego" producenta.

Pozdrawiam i mysle ze temat mozna zamnkac. :) dzieki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość hooded man

bez sensu... Trzeba bylo porownac numery seryjne jak yngwie napisal, a nie prowadzic jałową rozmowe z jakims ćwokiem z Acera :/

Jak by sie okazalo ze masz zamieniona baterie to piszesz pismo w formie TWIERDZACEJ ze ci podminili baterie i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi