Skocz do zawartości
Mumin

Plyta Na P35:)

Ktora plyte polecacie i dlaczego?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. ABIT/FOXCONN/MSI???

• ABIT IP35-E
      10
    • FOXCONN P35A
      6
    • MSI NEO2-FR
      9

Rekomendowane odpowiedzi

witam. jak w temacie i tytule sondy. dlaczego abit, dlaczego msi, dlaczego foxconn. zakladam temat ponownie i w formie ankiety zeby jakos ogarnac dotychczasowe pytania z tym zwiazane i zebrac do kupy. stoje przed dylematem co kupic z tej trojki, sledze od jakiegos czasu wszystkie topiki i widzac ze osob takich jest wiecej, postanowilem zalozyc ankiete. prosze w miare mozliwosci popierac swoj wybor argumentem. te trzy plyty wybralem bo kosztuja niemal tyle samo (390-420 zl), ten sam chipset (z przewaga dla msi i foxconna z uwagi na obsluge RAIDu), te trzy plyty sa najczesciej rozwazane przy zakupie z tego przedzialu cenowego (takie odnioslem wrazenie sledzac dzial "co kupic" oraz wspomniane tematy dotyczace poszczegolnych plyt).

*ja osobiscie obstawiam msi: fajne chlodzenie plyty, infinity wchodzi, swietne i intuicyjne oc, bezproblemowa wspolpraca (wyczytane z topiku o tym mobo).

**prosze o ewentualne uwagi jesli cos nie tak zrobilem, to moja pierwsza ankieta:)

zapraszam do glosowania i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NA OCN jak bys sie zapytał/a pomiędzy ASUS czy MSI było by jednogłośnie że ASUS , pomiędzy tymi zagłosowałem ABIT :)

wniosek wystawiam z zagranicznych "revievs of users newegg itp" i wiele innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=241310

Tu masz trochę o tym.

Trzeba było założyć nowy temat :?

wiem doskonale, sledze ten temat i wiele innych bardzo uwaznie. jest jeszcze kilka, ktore sprowadzaja sie do dyskusji nad wyborem plyty na p35 w cenie ok 400 zl i celowo zalozylem ten topic z ankieta zeby 3 propozycje byly zebrane w jednym miejscu..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi