kobus Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 loodzie chodzi mi otakie cos: moge kupic urządzenie wielofunkcyjne HP PSC 750 za 730zł ale nie wiem ikle tusze kosztująi czy w tej cenie nie znajde czegos lepszego :D chodzi mi glownie o to zeby mozna bylo napelniac tusz a nie kupowac nowy!!!!!!!! czekam na odpowiedzi glownie na gg 4356144 bo www t omi rzadko chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Jeśłi nikt nie odpowiada, to znaczy że dobry wybór :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Jeśli chodzi o drukarkę (a nie urz. wielofunkcyjne) polecam Ci Lexmark Z65! Tusze można napełniac of course... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 jesli chodzi o urzadzenia wielofunkcyjne to polecam psc2110, nowszy model - odpowiednik 750, ma photoret IV (chyba - w kazdym razie nowszy) i jest bardziej ekonomiczna. natomiast wogole nie polecam napelniac tuszu tym tanim gow.nem bo sie na tym bardzo przejechalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 letam ja bede napelniac itak bo na nowe mnie nie stac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...