mkowal Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam problem, otóż nie mam dźwięków systemowych i dźwięków niektórych aplikacji np. Gadu-Gadu (dawniej wszystko było ok) a jedynie są dźwięki,z winampa,z wmp,z gier. Błagam pomóżcie Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez mkowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Start->Ustawienia->Panel Sterownia->Dźwięki i urządzenia audio->Audio->Domyślne urządzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkowal Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Start->Ustawienia->Panel Sterownia->Dźwięki i urządzenia audio->Audio->Domyślne urządzenieCo tam zrobić wszystko mam tak jak przedtem ustawione Przepraszam nie powiedziałem, mam windowsa xp -- linked -- Nikt mi nie pomoże?? :blink: :mur: Edytowane 13 Sierpnia 2007 przez mkowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Spróbuj przełączyć na inne urządzenie z listy. Jak nie pomoże, to nie wiem co to może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 mam podobny problem z tym ze nie dzialaja mi tylko: dzwiek uruchamiania/wylaczania/wylogowywania/zalogowania do windows okroilem windowsa nlitem, pamietam ze wyrzucilem calkowice schematy dzwiekowe wiec nie powinno grac nic, ale wszystkie inne dzwieki, poza tymi ktore wymienilem, dzialaja :blink: czy jest jakis sposob aby je ponownie przywrocic nie robiac drugiego obrazu przez nlite, a tym samym formatu dysku, dodam, ze dzwieki w schematach na w/w zdarzenia sa ustawione i kombinowalem juz z roznymi ale bezskutecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...