Peter_82 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Czy jest dobra do podkrecania, ile maksymalne fsb da sie wyciagnac na tej plycie bo kumpel chce ja kupic do 1700Xp BO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 coś siem niektórzy skarżyli. płyta sama w sobie jest chyba ok ale coś nierówne serie wyszły z MSI. za 400 zet to bym wyżyłował jeszcze 30 i łyknął Soltka 75FRN-L :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Terz to only nforce2 on Epox 8RDA & 8RDA+. Nie jakieś tam KT400 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Nie chce tego kupowac bo czeka na KT400A i tak tylko na pare tygodni, a mial zamiar Ga-7VAX ale nie ma juz w hurtowniach tej plyty z rev 1.1 tylko same z rev1.2 a na tym nie podkreci sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 A tego Solteka 75FRN-L to nie ma w zadnych hurtowniach w Katowicach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 to niech wezmie shuttle 37GT ,lepsza od tej msi i w tej samej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 nie bierz MSI bo to jest dobre stabilne ale nie do podkrecania ja mam na niej antka 1,7 "B0" i nie moge go poscic wiecej niz na 11,5x166 bo mam napiecia tylko do 1,7V :( :( jezeli bedziesz chcial podkrecac ostro proca to wez EPoX'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 4 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2003 Dzieki za odpowiedzi tez zaproponowalem mu shuttle 37GT i kupil ja i jest spoko, kreci sie tez dobrze, narazie 1700Xp na 12x166 czyli 2000MHz ale bez zwiekszania napiecia zobaczymy co dalej da sie wycisnac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giger Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Do Paprotek tez mam płyte MSI KT4 Ultra-sr i mam ten sam problem co ty napiecie na maxa 1.70 v ale czytałem specyfikacje to mozna ustawic na 2 00 v tez mam procka 1700 xp a kumpel ma płyte ta sama ale ma procka 2000 xp i moze ustawic wieksze napiecie wie ktos jak mozna to oszukac i ustawic napiecie jakie sie chce ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Do Paprotek tez mam płyte MSI KT4 Ultra-sr i mam ten sam problem co ty napiecie na maxa 1.70 v ale czytałem specyfikacje to mozna ustawic na 2 00 v tez mam procka 1700 xp a kumpel ma płyte ta sama ale ma procka 2000 xp i moze ustawic wieksze napiecie wie ktos jak mozna to oszukac i ustawic napiecie jakie sie chce ?wiesz co jak gdziesz znajdziesz jak to mozna zmienic to bede wdzieczny jak dasz znac na priva falcon.mp@wp.pl z gory wielkie THX :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...