adrian Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 Przyjemny prezent :) Aczkolwiek IMHO wyglada troche zbyt "jarmarcznie" - nie lubie takich plastikowych sprzetow audio z bajerami. Gdybym mial 3k zl na taki cel to kupilbym Yamahe PianoCraft - ladnie brzmi i pieknie wyglada :D sluchalem u kumpla - a za tyle kasy to juz bylby ktorys z najwyzszych modeli z tej serii. Ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 7 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2003 a oto moje emeryty - zajezdzalem je non stop - sasiedzi juz na mnie bluzgali :D bass reflex zalepilem dokladnie tasma , co dalo glebsze basy , lecz troche pogorszlo jakosc....... nie jestem audiofilem wiec zbytnio nie znam sie a tym a to i emeryt wzmacniacz z equalizerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 A mój cały szpszęt audio to komp z SB 128 i dwa głośniczki :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...