antonio350 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 proszę o radę jaką nagrywarkę mam zakupić do tego Acera.chodzi też mi o parametry tej nagrywarki i oczywiście żeby pasowała bez żadnych przeróbek znalazłem 3 sztuki.LG GSA-T20N .NEC AD-7543A z labelflash i SONY DW-D56A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 proszę o radę jaką nagrywarkę mam zakupić do tego Acera.chodzi też mi o parametry tej nagrywarki i oczywiście żeby pasowała bez żadnych przeróbek znalazłem 3 sztuki.LG GSA-T20N .NEC AD-7543A z labelflash i SONY DW-D56A Najlepiej jakbyś zadzwonił do sklepu lub napisał na maila to spokojnie doradzą żeby nie było potem... polecam www.znak.pl bo odpisują na wszystkie maile i doradzają technicznie dość dobrze, sklep wawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...