dzuj Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Siema piszę w imieniu kumpla(bo on niema neta) to tak On i ja mamy prawie identyczne komputery(:D) P4 3,2GHZ 512DDRM i zasilacz FEEL LC-B300ATX 300W i teraz od niedawna ma kartę GF 7800GS 512MB i teraz nie jest pewny czy może ją włożyć czy zasilacz uciągnie dlatego poprosił mnie abym się popytał(bo nie chce popsuć kompa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 To nie zadziała. Niech zmieni na coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 ostatnio u kumpla Feel300 spalił X700... nie polecam . Zmień na Deltę 400W , do tego nie za mało ramu na taką grafikę i nie chcesz przejść na PCIeX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 dobra jest nowy zasilacz tracer 4life 400W gdy byliśmy po niego kolesia sie pytałem czy wystarczy on mówił, że na pewno chciałem sie jeszcze was zapytać :D wystarczy :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Nie wystarczy. Twój kolega utopił tylko kasę w [ciach!]iany zasilacz. Niech kupi amaxcora 400-450 lub chociaż modecoma 400-450 (nie feel). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Chyba wydawalo mi sie ze widzialem watek dotyczacy 7800GS... Pozatym pytanie jest raczej skierowane w strone zasilaczy i obudow gdzie znajdziesz mase informacji dotyczacych rodziny urzadzen Best Of Crap... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modman Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Bierz deltę , a nie jakieś chłamy którymi spalcie całego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 i wszystko działa jak powinno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 i wszystko działa jak powinno :Dzobaczymy jak długo <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 i wszystko działa jak powinno :DWydaje mi się że się mylisz... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 niby czemu? gry chodzą płynnie na najwszyszych detalach karta sie nie grzeje cicho chodzi jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 :| Najprosciej mowiac - patrzysz ze samochod jedzie zalawszy paliwa ktore jest do [gluteus maximus]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Albo poprostu parzysz herbate zimną wodą. Po co nas pytales skoro i tak inaczej zrobiles? Taki zasilacz to wrogowi bym nie dal.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...